Dos penals condemnen a la selecció a Moldàvia (2-1)

Marcio ha marcat el seu primer gol com a internacional

El penal que ha suposat l'1 a 0 de MoldàviaFAF/X.MIRÓ

La selecció ha perdut 2-1 contra Moldàvia en un partit decidit des del punt de penal, ja que les dues dianes dels locals han arribat des dels 11 metres després de la intervenció del VAR.MarcioVieira, que ha anotat el seu primer gol com a internacional després de 115 partits vestint la tricolor, havia fet somiar amb l'1-1 just abans del descans.

El duel ha arrencat amb el domini moldau de la pilota, però sense tenir ocasions, tot i quea poc a pocs'han anat acostant a la porteria, iMotpanha tingut un parell d'ocasions per obrir el marcador, però la primera ha marxat alta, i la segona l'ha evitatIkerAlvarezde Eulateamb una gran intervenció amb el peu. Moldàvia dominava,peròsense encert, fins que un penal de Jordi Rubio sobreIonJardanal minut 25 que ha assenyalat el VAR ha començat a decantar el partit.Ikerha pogut tocar la rematada deCaimacovdes dels 11 metres,peròla pilota ha acabat entrant.

Els tricolors han anat milloranta poc a poci han tingut un parell d'acostaments gràcies a Jordi Rubio, una amb un xut alt, i una altra amb una falta lateral,peròl'ocasió més clara ha estat la deMarcioVieira, que ha rematat amb el cap una centrada lateral de MarcGarcía. A la primera no ha pogut ser,peròMarciono ha fallat a la segona, i just abans del descans ha fet l'1-1 amb un xut creuat i ajustat al pal que hasorprèsRailean.

A la represa, els moldaus s'han tornat a avançar ràpidament amb un altre penal. L'àrbitre ha xiulat la infracció de MarcGarcía, iNicolaescuno ha fallat fent el 2-1 als quatre minuts de la segona meitat.KoldoAlvarezde Eulateha fet un triple canvi amb vocació ofensiva per anaral partit, i ho ha provat amb un tímid xut de JordiAláezque ha marxat molt desviat.

Els locals han adormit el partit perquè no se'ls escapés la victòria, i així ha estat, i la selecció ha acabat caient al quart partit de la Lliga de les Nacions. La competició s'atura ara fins al setembre, quan l'equip nacional jugarà a domicili contra Liechtenstein, i rebrà a casa a Letònia.