automobilisme

Porté entra al programa de joves pilots de l'ACA

Debutarà el cap de setmana vinent a la Pujada a Arinsal

Ian Porté amb el SilverCar S2.ACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ian Porté s’incorpora al programa de joves pilots de l’ACA (Automòbil Club d’Andorra) i debutarà el cap de setmana vinent a la Pujada a Arinsal, puntuable per al Campionat de França de Segona Divisió. Amb 18 anys acabats de fer, Porté va arrencar en el món de l’automobilisme per tradició familiar i començant fa dos anys amb la disputa de les Crèdit Andorrà GSeries. Ara, farà un pas endavant entrant a l’estructura de l’Automòbil Club, que també compta amb Raül Ferré, Marc Solsona i Marcel Muxella.

Porté disposarà d’un monoplaça SilverCar S2 a la Pujada a Arinsal i també correrà la prova de Font Romeu del regional francès, i les d’Alp, Ullastrell i Sant Feliu del calendari català d’aquesta disciplina. El jove pilot no té experiència en proves de muntanya però els últims quatre mesos ha realitzat una formació de pilotatge sobre asfalt i sobre terra, a més de formació amb el simulador.

El secretari general de l’ACA, Toti Sasplugas, va explicar que “aquest primer any no exigirem resultats, sinó que hi haurà una alta càrrega de formació”, mentre que Porté va assenyalar que “ha sorgit l’oportunitat d’entrar al programa de joves pilots de l’ACA i no la vull desaprofitar”.

tracking