política esporTiva

Mes clau per al futur de Prada de Moles

El comú d’Encamp espera rebre els informes tècnics del projecte definitiu a final de juny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur del projecte de Prada de Moles escriurà un capítol cabdal a final d’aquest mateix mes de juny, ja que serà quan el comú d’Encamp rebi els informes tècnics del projecte i es puguin prendre les decisions pertinents. Així ho va assegurar al Diari el conseller de Joventut i Esports de la corporació, Xavier Fernández, que va subratllar que la proposta “no està encallada”. En aquest sentit, va comentar que encara no ha quedat resolt el concurs perquè “són concessions complexes, farragoses i tot té el seu procés. Entenc el neguit, però hi ha uns informes que han de redactar uns professionals i estem en aquesta fase final. Esperem rebre’ls a final d’aquest mes de juny”.

Un cop el comú pugui rebre el feedback dels tècnics “seurem, valorarem, opinarem i prendrem la decisió que calgui, amb els consellers de la minoria també”, va apuntar Fernández. Dimecres, els consellers del PS+Independents al comú d’Encamp, David Ríos i Enric Riba, van criticar, segons el seu parer, la passivitat de la corporació en relació amb el projecte de remodelació de Prada de Moles. A més, van exposar el seu neguit perquè veien una “desvinculació molt forta” de l’FC Andorra amb Encamp, ja que aquest any l’equip tricolor ha jugat a l’Estadi Nacional. Fernández va negar taxativament que hi hagués desafecció entre el club i el comú encampadà i va explicar que “tenim una relació magnífica amb l’FC Andorra i no ve d’ara, des de la compra de Kosmos i Clayton, sinó d’abans”.

Un projecte de futur

El conseller encampadà va argumentar que, evidentment, la intenció del comú és que l’FC Andorra “es quedi aquí”, i va insistir que el projecte “és molt complex”. És, sens dubte, una proposta de futur, la del nou Prada de Moles, segons va apuntar Xavi Fernández: “Quan anem a buscar un projecte d’aquesta magnitud és perquè creiem que suposarà una gran reactivació econòmica per a la parròquia, pel que fa a comerços, hotels, restaurants i molt moviment de gent.” El representant comunal va afegir que aquest projecte “va més enllà del futbol i ha de servir per ubicar Encamp al mapa i per posicionar-nos a l’elit del turisme esportiu”.

tracking