Nations League

Andorra cau immerescudament a Letònia (3-0) en el primer partit de la Nations League

La selecció ha perdonat a la primera part i ho ha pagat amb una derrota massa gruixuda

Jordi Aláez, en una de les ocasions de la seleccióFederació Letona de Futbol

La selecció andorrana no ha tret profit de la seva estrena en aquesta edició de laNationsLeaguei ha perdut aquesta tarda a Riga davant Letònia per 3 a 0, en un partit on el marcador no ha reflectit, ni de bon tros, el que ha passat a la gespa delDaugavaStadium. L'equip deKoldoÁlvarezde Eulateha dominat absolutament el combinat letó en una primera part on els tricolors han tingut fins a sis ocasions de gol i han estavellat tres pilotes als pals. Letònia, en una de les poques arribades a l'àrea deJoseGomes s'ha avançat al minut 8, amb un gol de cap d'Uldrikisi, tot i encaixar el gol, Andorra no s'ha descompost i haseguitposant setge, sense sort, a laporteríad'Steinbors. A la represa, la selecció no ha pogut tenir tanta presència en atacperòha arribat ben viva al tram final. El partit s'ha trencat al minut 80 quan el VAR ha validat el 2-0 signat també perUldrikis, en clar fora de joc, i s'ha definit al 84 quanIkaunieksha fet el 3-0 de penal. Dilluns, Andorra rebrà a l'Estadi Nacional (20.45 h) a la selecció de Moldàvia en la segona jornada del grup 1 de la Lliga D de laNationsLeague.