Esports

L'Andorra Multisport Festival tindrà 6,2 milions de retorn

Es doblarà la participació amb 3.400 inscrits en aquesta segona edició

Presentació de la prova a la seu d'AndbankFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició de l'AndorraMultisportFestival sumarà gairebé el doble de participants que l'any passat, ja que hi ha 3.338 inscrits, mentre que l'any passat va haver-hi 1.819. A més, dels 6.000 acompanyants del 2021, en una edició marcada encara per la pandèmia, la previsió és que enguany se superin els 10.000. Això farà que hi hagi un retorn econòmic directe de 6,2 milions d'euros pel país. En total seran quatre proves (a més del triatló d'hivern que va fer-se a Sant Julià de Lòria) entre el 24 de juny i el 3 de juliol amb laBTT, la bicicleta en ruta, les curses de muntanya i el triatló com a protagonistes.

El ministre de Presidència, Jordi Gallardo, ha manifestat durant la presentació de la prova realitzada a la seu d'Andbankque "és un projecte molt important per nosaltres", i ha afegit que "les proves d'Andorrasón consideradescom a les més duresa nivell internacional, ens ho vam marcar com un repte al principi, i segur que enguany ens superarem respecte als traçats". Des de l'organització, el responsable d'Ironmanpel sud d'Europa, Agustí Pérez, ha destacat que "Ironmanes pren molt seriosament aquest esdeveniment i aquest aterratge a Andorra, hi creiem, i volemcontinuarcreixent junts", i ha agregat que "intentarem adaptar-nos més nosaltres al país, i veure com podem fer que els esdeveniments encaixin millor".

L'AndorraMultisportFestival està organitzat pel GrupIronmanconjuntament amb AndorraBusiness, Andorra Turisme i Govern, i compta amb la col·laboració dels comuns d'Ordino, Andorra la Vella,laMassana i Sant Julià de Lòria.

tracking