piragüisme

Vuitena posició de Mònica Doria a la final de caiac

Havia estat cinquena a les semifinals, i avui competeix en canoa

Doria, durant les eliminatòries de canoa.CANOE EUROPE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va finalitzar en vuitena posició al Campionat d’Europa de piragüisme que se celebra a la localitat eslovaca de Liptovsky Mikulas en la modalitat de caiac. La palista va tenir un bon inici en una modalitat que no es la seva preferida, però a la meitat del recorregut va quedar-se enganxada abans de passar una porta, i va perdre uns valuosos segons que van impossibilitar que s’acostés a les posicions de podi. Finalment, Doria va completar el recorregut amb un registre de 118”20, a més de deu segons de les vencedores, Stefanie Horn i Eliska Mintalova, que van compartir la medalla d’or amb un temps final de 107”24.

Durant la semifinal, Doria havia obtingut l’accés a la final amb un gran registre d’111”86 que la va deixar en cinquena posició, a cinc segons del millor temps, que havia estat per a Stefanie Horn, i a tres i mig de la britànica Mallory Franklin, que va finalitzar en segon lloc a les semifninals.

El Campionat d’Europa de Liptovsky Mikulas posarà avui el punt final amb la disputa de les semifinals i final de canoa, la prova preferida de Doria, i també amb la competició de canoa extrema. La semifinal està prevista a partir de les 9.05 hores, i la palista tricolor sortirà la 18a de 20 participants (9.41 hores) després del seu tercer temps a la qualificació. En cas d’acabar entre les deu primeres i passar a la final, aquesta està programada a partir de les 12.07 hores.

Ja a la jornada de tarda serà el torn de la competició de canoa extrema, que es disputa en format d’eliminatòries, i que arrencarà a partir de les 15.05 hores amb els quarts de final. Mònica Doria també hi participarà, mentre que Laura Pellicer és dubte per la lesió que arrossega.

tracking