L'FC Andorra cau en el tràmit contra el Linense (3-1)

Els andalusos han fet el passadís als tricolors com a campions

Marc Aguado en una acció del partitReal Balompèdica Linense

L'FCAndorra ha tancat la lliga de Primera RFEF amb una derrota 3-1 contra laBalompédicaLinenseen un duel en què els tricolors no s'hijugaven res, i on els locals necessitaven puntuar a la recerca de la permanència. Abans del partit, laBalonaha fet el passadís de campió als homes d'EderSarabiacom a reconeixement per la seva temporada i el seu ascens.

Ja des de l'inici s'ha notat que els andalusos es jugaven la vida, i ho han pogut demostrar situant-se 2-0 en tot just 23 minuts de joc gràcies als gols deLeandroiCoulibaly. Tot i no tenir res en joc, els tricolors no s'han deixat anar ni molt menys, i han pogut retallar diferències just abans del descans gràcies a DavidMartín, que ha aprofitat un refús per fer el 2-1. A la represa, el duel ha seguit un guió similar, però Jesús Muñoz ha sentenciat el partit amb el 3-1 al minut 70 de partit.

Els tricolors tanquen així una lliga espectacular en primera posició amb 71 punts en 38 partits disputats amb 21 victòries, 8 empats i 9 derrotes i amb l'ascens directe a la Segona Divisió, i divendres vinent a les 21.00 hores (en seu a Galícia encara per determinar) posaran elpunt i finala aquesta temporada espectacular amb la final de campions de la Primera RFEF contra elRacingde Santander.