La Casamanya Extrem estrena recorregut per als infants

L'edició d'enguany incorpora una activitat fora de competició per als nens i nenes que es vulguin introduir en les curses verticals

Presentació de la Casamanya Extrem vertical raceComú Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La setena edició de la verticalraceCasamanyaExtrem arriba elproper 19de juny amb una nova modalitat, unrecorregutper als infants. A més de les categoriesCasamanyaExtrem (5 km de distància1.440mD+) iCasamanyaClàssic (3,5 kmde distància i760 mD+), s'incorpora enguanylaMini Extrem, on els nens i nenes podran fer el recorregutde la Clàssicamb 2,4 km de distància i400 mde desnivell positiu,segons ha informat el comú d'Ordino en roda de premsa.

Tanmateix, s'organitzarà per primer cop una activitat per als infants que encara no tenen edat per competir on, juntament amb un entrenador de curses de muntanya, els participants seguiran el recorregut de la Mini Extrem "aprenent algunes tècniques de curses de muntanya i interpretació de la senyalització".

Les inscripcions per participar en la cursa ja estan obertes i es poden formalitzar a través de la web. La cursa està organitzada perEstripagecsMountainEventsi compta amb la col·laboració del club de muntanya No Límits i el suport del comú.

El comú remarca que laCasamanyaExtrem forma part del circuit CopaMultisegurAssegurances de Curses de Muntanya d'Andorra i que enguany, com a novetat, la FAM utilitzarà els resultats d'aquesta cursa per a fer les seleccions per al mundial que tindrà lloc a Arinsal el juliol.Tanmateix,informen que s'ha iniciat les gestions per a formar part de la Copa Catalana de curses verticals.

tracking