Futbol

Pas de gegant de l'FC Andorra per l'ascens directe (3-1)

Els tricolors han superat l’Albacete en un duel on han començat perdent i amb un gran ambient a l’Estadi Nacional

FC Andorra - Albacete

FC Andorra - AlbaceteFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'FCAndorra ha fet un pas de gegant per pujar a la Segona Divisió A després d'imposar-se 3-1 a l'Albacete en un duel boig amb gols de Bover, Pastor iHevel. El duel era una final i s'ha notat amb una llotja ben concorreguda amb Gerard Piqué, l'exfutbolistaIvan de laPeñao l'exdirectiudel Barça, Toni Freixa. Però sobretot, amb un Estadi Nacional ple fins a la bandera, i amb un ambient de gala com mai s'ha vistelsúltims anys al país en un partit de futbol.

El duel ha arrencat de manera nefasta pels tricolors, i és que tot just s'havien disputat poc més de 60 segons i l'FCAndorra ja perdia.RubénMartínez va aprofitar una jugada dins de l'àrea, i va superar aRattiamb una bona rematada després de girar-se. Els tricolors estaven tensos i incòmodes al camp i gairebé no han generat ocasions fins que Bover ha provat a Bernabé amb un tir potent que el porter ha enviat a córner. Al servei de cantonada posterior l'àrbitre ha anul·lat un gol de Pastor per un fora de joc molt just, però l'Andorra hacontinuatcollant i ha trobat el premi del gol amb una diana de Bover al minut 26, que ha aprofitat una pilota excel·lent posada per Marc Fernández al punt de penal per batre a Bernabé amb un gran xut. Amb paciència i empenta, els tricolors s'han fet amb el domini del partit i s'apropavena la recerca del segon, que ha tingut Marc Fernández, tot i que la seva rematada amb l'esquerra ha sortit fora, i el duel ha arribat amb l'1-1 al descans.

A la represa, ho ha provat primer l'FCAndorra amb un tir de Bover i un deCarlosMartínez, i SergiGarcíaha respost per l'Albacete amb un xut que ha marxat per sobre del travesser, però el que ha acabat arribant ha estat el segon dels tricolors amb una espectacular rematada de cap d'ÁlexPastor després d'una centrada lateral d'HectorHevel. Els tricolors han intentat contemporitzar,peròsense renunciar al tercer que tenia també com a premi el golaveragei assegurar-se acabar per davant de l'Albacete en cas d'empat a punts. De fet, Bover l'ha tingut amb un tir llunyà,peròel seu xut ha sortit fregant la creueta de la porteria de l'Albacete. I quan semblava que amb el 2-1 acabava el partit,Hevelha posat la cirereta al pastís amb el 3-1 que suposa un pas de gegant perquè els tricolors pugin a Segona Divisió A.

tracking