TENNIS

Vicky Jiménez reapareixerà la setmana vinent

Disputarà un torneig a la Bisbal i jugarà la ‘qualy’ de Roland Garros i Wimbledon

Vicky Jiménez Kasintseva, en un torneig aquest curs.LUIZ CANDIDO / LUZPRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva disputarà la setmana vinent el torneig ITF 100 de la Bisbal d’Empordà en el que serà el seu retorn a les pistes, després de dos mesos de baixa per uns problemes a l’esquena que la van obligar a retirar-se a la segona ronda de la fase prèvia del torneig WTA 250 de Monterrey (Mèxic) el 28 de febrer. Tor i que l’equip de la tennista havia estudiat la possibilitat de disputar el WTA 1.000 Mutua Madrid Open que s’està jugant la setmana passada i aquesta a la capital espanyola, finalment van optar per esperar uns dies més i reaparèixer a Girona en el torneig que es disputarà sobre terra. El retorn a la Bisbal servirà també com a preparació de la participació a Roland Garros, en què competirà per primera vegada a la categoria sènior amb la disputa de la qualificació entre el 16 i el 20 de maig. La intenció és que posteriorment, entri o no al quadre principal, disputi el campionat júnior del Grand Slam francès, que es disputarà entre el 29 de maig i el 4 de juny. Aquesta serà la tercera vegada que juga el torneig júnior després d’haver caigut als quarts de final l’any passat i a la segona ronda el 2020.

El següent torneig que té Jiménez Kasintseva a l’agenda serà un altre de categoria sènior amb la disputa de l’ITF 100 d’Ikley, a la Gran Bretanya, que es juga en superfície d’herba i que servirà per aclimatar-se de cara a l’estrena a Wimbledon en categoria sènior, ja que la jove tennista hi disputarà la fase prèvia a partir del 20 de juny. La idea és disputar també dues setmanes després el torneig júnior, on l’any passat va quallar una gran actuació arribant fins a les semifinals.

D’altra banda, tot i la inactivitat, la tennista es manté en el lloc 175 del rànquing de la WTA, el mateix que ocupava quan es va lesionar.

tracking