Riazor, Balaídos i A Malata, seus del play-off d'ascens

Les dues últimes jornades tindran horari unificat a les 18.30 h

L'estadi de Riazor, a la Corunya.AJUNTAMENT DE LA CORUNYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) va confirmar ahir que els estadis de Riazor, a la Corunya, Balaídos, a Vigo, i A Malata, al Ferrol, seran els camps que acolliran el play-off d’ascens a la Segona Divisió A. La Federació Espanyola havia confirmat Galícia com a seu del play-off, però no havia acabat de decidir en quins camps es disputaria. Tot i que l’FC Andorra es troba encara immers en la lluita per intentar assolir l’ascens directe, els tricolors van assegurar-se ja la presència al play-off d’ascens fa dues jornades després d’imposar-se al Sabadell a l’Estadi Nacional.

De fet, la Federació Espanyola de Futbol també va confirmar ahir que els dos equips que acabin primers als dos grups de la Primera RFEF disputaran una final de campions que es disputarà divendres 3 de juny a les 21.00 hores. El duel serà a partit únic i en el cas que l’FC Andorra acabés obtenint l’ascens directe i proclamant-se campió, s’enfrontaria aquell dia al Racing de Santander, ja ascendit i campió matemàtic del seu grup, a una de les tres seus gallegues (la Corunya, Vigo o el Ferrol) amb els càntabres exercint com a locals per haver-se fundat abans.

Pel que fa als horaris del play-off, l’RFEF va confirmar que les semifinals seran dissabte 4 i diumenge 5 de juny, mentre que les dues finals es jugaran dissabte 11 de juny a les sis de la tarda o a les nou de la nit.

D’altra banda, l’RFEF va establir que les dues últimes jornades (l’FC Andorra rebrà l’UCAM i visitarà la Balompédica Linense) se celebrin els dissabtes 21 i 28 de maig en horari unificat a les 18.30 hores.

tracking