Els petits 'isards', al Torneig Sainte Dévote de Mònaco

El campionat sub 12 és tota una referència per promoure valors

Josep Badia, a l'esquerra, i Phillipe Berdaguer, ahir.RUGBI ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció andorrana participarà en la desena edició del Torneig de Sainte Dévote, a Mònaco, que tindrà lloc dissabte vinent a l’Estadi Louis-II a partir de les 8.45 hores. Després de dos anys d’absència, aquest torneig internacional de rugbi de set sub 12 comptarà amb la participació de 16 equips de 14 països diferents: Andorra, Bèlgica, els Emirats Àrabs Units, Equador, Espanya, França, Geòrgia, Illes Maurici, Irlanda, Itàlia, Luxemburg, el Marroc, Mònaco i Suïssa.

“És el segon any que som convidats a aquest torneig i hi anirem amb l’objectiu de créixer en aquesta disciplina, ja que és olímpica i serà introduïda als Jocs dels Petits Estats a Malta”, va comentar el tècnic, Josep Badia. Els petits isards, combinat format per onze nens i una nena, s’enfrontaran a Suïssa, un equip de Barcelona i les Illes Maurici a la primera fase, al matí.

Durant l’any s’han anant fent els partits i els entrenaments per fer la selecció. “En aquestes edats són molt importants els placatges, la tècnica individual, la rapidesa i la passada”, va afegir Badia. El torneig ha evolucionat molt i ja és tot un referent del rugbi de 7 per promoure els valors del rugbi com la disciplina, la tolerància i el respecte.

tracking