L'Inter Escaldes destitueix Bessone tot i ser líder

Otger Canals pren les regnes de l’equip per al tram final de lliga

Fede Bessone, en un duel amb l'Inter.INTERESCALDES.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Inter Club d’Escaldes va destituir Fede Bessone com a tècnic del primer equip tot i ser el conjunt escaldenc líder de la Lliga Multisegur Assegurances. Tot i que el club va assegurar en un breu comunicat al lloc web que havia estat una decisió de mutu acord, el Diari ha pogut saber que es tracta d’un cessament després que l’equip sumés cinc partits (quatre de lliga i un de Copa) sense guanyar, tot i mantenir-se en primera posició al campionat domèstic. L’entitat blau-i-negra li va “agrair públicament la feina realitzada durant aquesta temporada com a entrenador del primer equip”.

La de l’Inter Club d’Escaldes va ser la primera experiència de Bessone com a primer entrenador després d’haver arribat al país per jugar a l’FC Andorra i al club escaldenc, i formar part també del cos tècnic de l’entitat tricolor. En una publicació a les xarxes socials, Bessone va manifestar que “ha estat un autèntic plaer gaudir amb l’Inter Escaldes de la meva primera experiència com a entrenador”, i va afegir que “marxo orgullós de tot el que he aconseguit encara que m’hauria agradat acabar d’assaborir el primer lloc a la classificació fins al final, però com sabem això és futbol”. Per últim, va voler mostrar agraïment “a tots i cadascun dels que m’heu acompanyat”

Otger Canals, amb l’ajuda de Josep Manel Ayala i Gerardo Rubio, es farà amb les regnes de l’equip en el tram final de lliga.

tracking