Remuntada de l'FC Andorra per situar-se líder (1-2)

Els tricolors perdien al minut 81, però dos gols d'Ivan Gil han certificat el triomf

Un instant del partitAtlético Sanluqueño

L'FCAndorra ha sumat tres punts d'or al camp de l'AtléticoSanluqueñoen un partit que perdia 1-0 a nou minuts pel final, gràcies a dos gols d'Ivan Gil. Amb el triomf, els tricolors se situen líders amb 61 punts, un més que l'Albacete que ha empatat aquesta tarda al camp del Castelló.

El duel ha seguit el guió previst amb els tricolors sent els dominadors clars però sense generar cap ocasió clara. De fet, la primera ha estat perMigueletedesprés de culminar una contra amb un tir llunyà que ha sortit fregant el pal de la porteria de NicoRatti. De fet, l'FCAndorra ha anat perdent el control, i els andalusos han aprofitat una nova sortida ràpida per obrir el marcador al minut 12 amb un tir de PedroMartín. Els homes deSarabiano estaven gens còmodes, però s'intentaven acostar, i MarcFernàndezha tingut la primera amb una rematada després d'una centrada de Morer que no ha tingut gaire perill.

A l'equip li ha costat generar arribades clares, però després del primer tampoc ha patit en defensa, fins a la mitja hora de joc, quanHassaneha tingut el 2-0 després de quedar-se sol contra NicoRatti, tot i que els tricolors s'han salvat gràcies al fet que la rematada del jugador de l'AtlèticoSanluqueñoha sortit fregant el pal. Bover ha intentat respondre pels tricolors, però no va mostrar-se encertat després d'una bona acció individual, i el duel ha arribat amb l'1-0 al temps de descans.

A la represa ha començat avisant l'FCAndorra amb un cop de cap deCarlosMartínez, i dos minuts després ho ha provat MarcFernàndezdesprés d'una passada a l'espai de MarcAguado.Sarabiaha mogut la banqueta, iRiverolaha provat un tir llunyà que ha sortit desviat, i just després ha tingut una falta directa que ha sortit fregant el pal. El setge visitant ha estat continu, iCarlosMartínez ha tornat a tenir l'empat amb una rematada de cap al minut 73 que ha tret Falcón amb una intervenció providencial. I tant buscar-lo, al final el gol ha acabat arribant a nou minuts pel final gràcies a un autèntic golàs d'Ivan Gil des de 30 metres que s'ha colat per l'escaire de la porteria local. Els tricolors han anat a la recerca del segon, i ha arribat al minut 89 gràcies, de nou, a Gil, que amb una espectacular rematada després d'una centrada deZourdineha fet certificat la remuntada de l'FCAndorra.