Ordino Arcalís

Tres podis andorrans a la Freeride Junior Tour i a la Jam Extreme

Albert Manresa ha quedat 3r en snowboard a la Jam Extreme i Dani Bienert i Max Sacristan han obtingut la 2a i 3a posició en esquí a la Freeride Junior

Podi masculí del Jam Extreme en snowboardOrdino Arcalís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra ha aconseguit tres podis en les competicionsFreerideJunior Tour iJamExtreme, celebrades aquest cap de setmana a Port del Rat, a Ordino Arcalís, segons informen en nota de premsa. La competició ha acollit els millorsriderseuropeus, reunint 170 esportistes entre ambdues competicions. Per una banda, l'andorrà Enric Font vaaconseguiruna cinquena posició a laJamExtreme en esquí, disputada el dissabte. El guanyador de la categoria va ser el francèsVirgileDidier. En surf de neu elriderandorrà Albert Manresa va quedar tercer per sota de l'espanyol Alfons Garcia, que va guanyar l'or.

D'altra banda, els jovesridersvan competir el diumenge en la 10a edicióFreerideJunior Tour. Andorra hi tenia representació en lacateogiraSub-18, on DaniBienert, MaxSacristani Jaume JordiTeixidóvan quedar segon, tercer i quart en esquí, perdarrerede l'espanyol ÀlexDedieu.

Des de larecent creadaFreerideAcademyvaloren moltpostivamentla celebració de la competició a Ordino Arcalís i els resultats obtinguts pel seusalumnes.

tracking