El MoraBanc Andorra perd contra l'Unicaja (78-74)

Els tricolors han tingut bola per guanyar el partit, però els àrbitres han assenyalat una rigorosa falta en atac

Brizuela llança a cistella davant de la defensa tricolorACB PHOTO / G. POZO

El MoraBanc Andorra ha sumat la 19 a derrota de la temporada a la Lliga ACB després de caure per 78-74 a la pista de l'Unicaja de Màlaga. Els tricolors han anat a remolc durant gairebé tot el partit, i han trobat a faltar l'encert des del tir lliure, però tot i això, han tingut una bola per guanyar el partit en un atac que ha acabat amb una rigorosa falta en atac de Babatunde Olumuyiwa que ha acabat d'enterrar les opcions dels homes de David Eudal.

El duel ha arrencat igualat, amb alternatives, i amb els atacs imposant-se a les defenses fins que al tram final del primer període l'Unicaja ha assolit una primera renda de sis punts (26-20). Els locals han seguit fent gran el forat, i han arribat a manar de 14 punts a l'equador del segon quart (42-28), tot i que els tricolors han pogut rebaixar la diferència fins als deu punts (45-35) abans de passar pels vestidors.

A la represa, una bona sortida tricolor ha situat a l'equip a sis punts, però el MoraBanc es veia condemnat pel percentatge paupèrrim des del tir lliure del 42%, i tornava a situar-se a deu punts. Dues accions seguides de Hannah han tornat a enganxar a uns tricolors que anàvem tota l'estona a remolc, i que han tancat el tercer quart 64-57 per sota.

Un 0-4 de sortida a l'últim quart ha situat els tricolors a tres punts (64-61), però un parell de males accions han tornat a donar aire als locals amb el 71-62. Un temps mort de David Eudal ha fet reaccionar l'equip amb un parcial de 2-8, i dues jugades consecutives de Codi Miller-McIntyre han tornat a posar el MoraBanc a tres punts (71-68) a falta de tres minuts i mig. Les cistelles de Bouteille i Abromiaitis han tornat a donar aire als malaguenys per marxar de set punts. El MoraBanc ha buscat la remuntada a la desesperada, i un 0-5 amb Miller-McIntyre i un triple de Jelínek ha posat a l'equip a un punt a falta de deu segons. Una errada des del tir lliure ha donat l'última bola al MoraBanc amb opció de sumar la victòria, però els àrbitres han xiulat una rigorosa falta en atac a Babatunde Olumuyiwa en un bloqueig que ha acabat deixant el triomf a Màlaga i ha consumat la 19 a derrota de la temporada a la Lliga Endesa.

Els tricolors tancaran la jornada fora de la zona de descens, però seguiran empatats a victòries amb el Saragossa, el primer dels equips que baixaria a la Leb. L'equip viatjarà directament des de Màlaga a Las Palmas, on dimecres s'enfrontarà al Gran Canària a les 21.30 hores.