Bàsquet

Duel clau i contra Ibon

El MoraBanc Andorra inicia a Màlaga la gira de 3 partits en set dies

Duel clau i contra Ibon

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra enceta aquesta tarda a Màlaga un tour de tres partits de l’ACB en tot just set dies a la recerca de victòries per intentar sortir de la part baixa de la classificació. El primer escull serà l’Unicaja de Màlaga de l’extècnic tricolor Ibon Navarro, que està mostrant una versió força irregular aquest curs, i que ve de perdre de manera contundent a Manresa en el primer duel del play-off de quarts de final de la Champions League.

El retrobament amb l’entrenador basc va marcar bona part de la prèvia de l’equip, i és que evidentment serà un duel especial tal com va admetre David Eudal. “Serà especial per a mi, per a ell, per als jugadors, per a tothom, seguríssim”, va reconèixer el tècnic, que va afegir a continuació que “no sé si és millor o pitjor, però sabem que algunes jugades que feia aquí també les fa ara, i ell també està acostumat a defensar-les. Hem de fer que el fet especial ens afecti el menys possible i estar molt centrats”. Per la seva banda, Oriol Paulí va manifestar que “ens coneix molt, ha estat molt de temps aquí i segur que és un partit que té marcat al calendari”. També va pronunciar-se el mateix Ibon Navarro, que va explicar que “és una situació molt complicada i estranya per a mi perquè tinc amics al cos tècnic, tinc afecte per molts jugadors, vull que li vagi bé al club, al país i a l’afició, i serà estrany voler que guanyin tots els caps de setmana i que arribi aquest i no perquè volem guanyar nosaltres”, i va cloure que “és també una prova per a mi, per preparar-me bé, per a no deixar-me afectar per les emocions, però ara tinc el cap preocupat per veure com preparar el partit. Quan els vegi serà estrany, però és esport professional”.

Més enllà de l’aspecte sentimental pel retrobament amb Navarro, al MoraBanc li espera un duel dur, i Oriol Paulí va declarar que “jugar a Màlaga sempre és complicat, és un pavelló que apreta, venen de fer un mal partit i esperem un Unicaja molt agressiu i amb jugadors defensivament molt forts”, i va afegir que “a Polònia vam estar molt tous en alguns moments i ja tenim l’experiència que si a l’ACB estàs tou dos minuts, t’agafen una renda que és complicada de recuperar després, així que hem d’estar concentrats”. Per la seva banda, David Eudal va declarar que “sabem quin equip ens trobarem, amb quina intensitat i hem d’estar preparats i conscienciats que és un camp complicat i ens trobarem un equip dur que juga molt bé a casa i que ens farà estar al nostre màxim nivell”, i va agregar que “a Polònia vam agafar una renda de 16 punts i vam permetre que tornessin al marcador, i sabem que l’Slask no té comparació amb l’Unicaja perquè tenien un nivell inferior, i qualsevol errada que cometem avui contra ells ens penalitzarà”.

David Eudal no comptarà amb Amine Noua, que està a Andorra fent treball individual com va admetre el tècnic, ni amb Tyson Pérez, que segueix de baixa. Sí que podrà tornar, en canvi, Yannick Franke, després del debut de la setmana passada contra el Barça, però que no està inscrit a l’Eurocup.

ÚNIC TRIOMF AL CARPENA

El MoraBanc només ha guanyat un cop al Carpena a l’ACB, l’any passat. L’altre triomf va ser en Copa el 2020, i a Màlaga també ha guanyat a l’antic pavelló de Ciudad Jardín el 1993.

Duel clau i contra Ibon

tracking