El Buducnost serà el rival del MoraBanc a vuitens de l'Eurocup

Els tricolors han guanyat 91-95 a Polònia i s'han assegurat el factor pista

Codi Miller-McIntyre durant el partitSlask Wroclaw

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra s'enfrontarà al Buducnost de Podgorica (Montenegro) als vuitens de final de l'Eurocup el 19 o 20 d'abril a partit únic al Poliesportiu. Els tricolors han acabat quarts de grup després d'imposar-se 91-95 al Slask Wroclaw a domicili, i han aprofitat la desfeta del Lietkabelis 76-69 al camp del Boulogne Metropolitans.

Victòria patida a Polònia

Els tricolors han tingut un mal inici encaixant un 10-0 de sortida, tot i que han pogut reaccionar amb triples de Jelínek i Nakic per situar-se 12-8. Una nova embranzida local ha tornat a obrir forat (17-8), però un bon tram final dels tricolors ha fet que l'equip capgirés el marcador i tanqués el primer quart 20-21 per davant gràcies a un triple de Codi Miller-McIntyre. El duel ha tingut un moment d'intercanvi de cops fins que dos triples seguits del MoraBanc de Paulí i Jelínek han donat una primera màxima diferència tricolor (28-34) just a l'equador del segon període, i els homes de David Eudal han arribat manant al descans (39-46) gràcies a l'aportació de jugadors poc habituals en l'aspecte ofensiu com Nakic, Llovet o Paulí.

A la represa, el MoraBanc ha continuat duent el ritme del partit i controlant-lo sense que els locals s'apropessin excessivament al marcador. De fet, just a l'equador del tercer quart els homes de David Eudal han igualat la màxima diferència favorable amb un 48-60 després d'un triple de Morgan, en un període que ha acabat 62-73. Els tricolors tenien el duel ben encarrilat, però una desconnexió del MoraBanc ha fet que els locals capgiressin el partit amb un 2+1 a 1'55" pel final. Quatre punts seguits de Hannah, però han tornat a posar els tricolors per davant, però hi ha hagut un instant més de patiment després que Miller-McIntyre fallés dos tirs lliures. Olumuyiwa ha agafat el rebot, però, i Hannah ha tingut dos tirs més des del 4,15, però només n'ha anotat un i el Slask ha tingut l'última possessió amb 91-93, que ha acabat amb una pilota perduda i bola de nou pels tricolors. El MoraBanc no ha sabut tancar llavors el partit i ha perdut també la pilota, però els polonesos han fallat el tir per endur-se el duel, i Babatunde Olumuyiwa ha certificat el triomf tricolor amb dos tirs lliures.

Els tricolors aparquen ara l'Eurocup quinze dies, ja que el duel de vuitens serà el 19 o 20 d'abril, i afronten abans tres duels claus d'ACB amb les visites a l'Unicaja i el Gran Canària, i el duel contra el Betis al Poliesportiu del 16 d'abril.

Els tricolors han tingut un mal inici encaixant un 10-0 de sortida, tot i que han pogut reaccionar amb triples deJelínekiNakicper situar-se 12-8. Una nova embranzida local ha tornat a obrir forat (17-8), però un bon tram final dels tricolors ha fet que l'equip capgirés el marcador i tanqués el primer quart 20-21 per davant gràcies a un triple de Codi Miller-McIntyre. El duel ha tingut un moment d'intercanvi de cops fins que dos triples seguits delMoraBancde Paulí iJelínekhan donat una primera màxima diferència tricolor (28-34) just a l'equador del segon període, i els homes de DavidEudalhan arribat manant al descans (39-46) gràcies a l'aportació de jugadors poc habituals en l'aspecte ofensiu comNakic,Lloveto Paulí.

A la represa, elMoraBanchacontinuatduent el ritme del partit i controlant-lo sense que els locals s'apropessin excessivament al marcador. De fet, just a l'equador del tercer quart els homes de DavidEudalhan igualat la màxima diferència favorable amb un 48-60 després d'un triple deMorgan, en un període que ha acabat 62-73. Els tricolors tenien el duel ben encarrilat, però una desconnexió delMoraBancha fet que els locals capgiressin el partit amb un 2+1 a1'55"pel final. Quatre punts seguits de Hannah,peròhan tornat a posar els tricolors per davant,peròhi ha hagut un instant més de patimentdesprés queMiller-McIntyrefallés dos tirs lliures.Olumuyiwaha agafat el rebot,però, i Hannah ha tingut dos tirs més des del 4,15,perònomés n'ha anotat un i elSlaskha tingut l'última possessió amb 91-93, que ha acabat amb una pilota perduda i bola de nou pels tricolors. ElMoraBancno ha sabut tancar llavors el partit i ha perdut també la pilota,peròels polonesos han fallat el tir per endur-se el duel, iBabatundeOlumuyiwaha certificat el triomf tricolor amb dos tirs lliures.

Els tricolors aparquen ara l'Eurocupquinzedies, ja que el duel de vuitens serà el 19 o 20 d'abril, i afronten abans tres duels claus d'ACBamb les visites a l'Unicajai el Gran Canària, i el duel contra el Betis al Poliesportiu del 16 d'abril.

tracking