Eurocup

Desfeta del MoraBanc contra el Metropolitans (74-83)

L’equip ha mostrat una millor cara que en les últimes derrotes, però ha sumat el segon duel seguit sense triomf a l’Eurocup

El MoraBanc ha sumat la segona derrota consecutiva a l’Eurocup després de caure 74-83 contra el Boulogne Metropolitans al Poliesportiu. Malgrat la desfeta, l’equip va mostrar una bona cara, especialment comparant-ho amb les últimes derrotes, i va lluitar fins el final en busca d’una remuntada que en molts moments semblava factible. El pitjor del partit, però, ha estat la lesió de David Jelínek al tram final.

El duel no ha arrencat gens bé pels tricolors amb un 0-6, però amb una gran reacció han pogut posar-se per davant 8-6. El duel ha entrat en un intercanvi de cops i ha tancat el primer quart amb empat 16-16 fins que al segon període, una de les desconnexions habituals d’aquesta temporada al MoraBanc ha suposat un 0-7 de parcial visitant per començar a obrir forat. No ajudava tampoc una actuació arbitral més que protestada, i els gals han arribat a marxar deu amunt, tot i que una nova reacció tricolor ha reduït la diferència fins als cinc punts (35-40) al descans.

A la represa, una nova desconnexió tricolor ha fet que els gals tornessin a obrir forat agafant nou punts de marge (45-54) a l’equador d’un tercer període que ha acabat amb 54-62 pels visitants. Un triple de Moussa Diange ha obert l’últim quart i ha esperonat un Poliesportiu que creia en la victòria i que ha ajudat els seus a aconseguir-ho situant-se a només un punt (61-62), però cada cop que els tricolors s’acostaven, els gals tornaven a gelar a l’afició amb un triple o amb accions inversemblants amb un botxí conegut per l’afició, Bandja Sy, que ha tornat a posar 10 punts de marge pels seus (64-74). Els tricolors no han deixat de lluitar en cap moment, però no han pogut culminar una remuntada que hagués ajudat a l’equip a millorar un estat d’ànim i pujar l’autoestima de cara a la difícil prova de diumenge amb la visita del Barça al Poliesportiu.

El pitjor del partit del partit, però, no ha estat la derrota, si no la lesió de David Jelínek a l’últim minut del partit després de que un rival li caigués a sobre el turmell.