Llovet nega les acusacions racistes de Moneke

Els dos jugadors han tingut una picabaralla durant el partit

Llovet nega les acusacions racistes de MonekeACB PHOTO / J. ALBERCH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jugador del BAXI Manresa, Chima Moneke ha acusat a Nacho Llovet d’haver-li professat insults racistes just abans del descans del partit d’aquesta nit a Manresa. El jugador dels catalans ha publicat un tuit on diu que “El trash-talking està bé, però quan fas comentaris racistes, no ho deixaré passar. @nachollovet tens companys negres, així que és trist que pensis així”.

L’ala-pivot català s’ha defensat en declaracions al Diari i ha assenyalat que “porto 12 anys a la lliga, he tingut un munt de companys de totes les procedències, intento ser educat, i tothom que em coneix ho sap”, i ha afegit que “és trist haver d’estar en aquest punt, però jo no ho he escollit i crec que no li he dit res ofensiu ni racista, aquest és el meu punt de vista i lamento que ell hagi volgut anar per aquí”. A més, el jugador català ha destacat que “no és una acusació que ningú vulgui ni és una situació agradable per ningú. Estic tranquil amb la meva consciència, però a partir d’aquí ja no està a les meves mans”.

Abans de les paraules de Llovet al Diari, també el tècnic David Eudal, visiblement afectat, havia defensat de manera contundent el seu jugador a la sala de premsa, i ha afirmat que “no admeto que ens titllin de racistes”, i que “no és el primer cop que alguna gent treu públicament coses de la pista per acusar-nos de coses que no hem fet”.

tracking