L'FC Andorra empata contra l'Atlètic Balears (1-1)

Els tricolors s’han avançat, però Dioni ha igualat a la represa

Un jugador de l'Atlètic Balears.Atlètic Balears

L’FC Andorra ha empatat 1-1 contra l’Atlètic Balears a domicili i ha perdut l’oportunitat de situar-se líder aprofitant també l’empat de l’Albacete al camp de l’Algesires. Els tricolors s’han avançat amb un gol de Marc Fernàndez i han estat molt superiors a la primera meitat, però l’empat local a la represa els ha donat ales i s’ha vist la pitjor cara dels tricolors. Els homes d’Eder Sarabia haguessin pogut perdre, però l’última ocasió del duel ha estat per Rubén Enri, que ha desaprofitat una clara oportunitat per fer l’1-2 al minut 89.

El duel ha arrencat amb els tricolors monopolitzant la pilota, però sense cap ocasió excepte un xut llunyà de Bover que no ha tingut cap perill. El duel transitava sense ocasions fins que a la mitja hora Marc Fernández ha obert el marcador després d’internar-se a dins de l’àrea des de la banda esquerra, i superar a René Román amb un tir ajustat al pal. El gol ha donat més empenta als tricolors, que han seguit amb el domini de la possessió, i que han buscat el segon. El que ha arribat, però, ha estat una ocasió de Dioni per l’Atlètic Balears i una protesta dels locals per un possible penal per mans, però el marcador ja no s’ha tornat a moure abans del descans.

A la represa, els tricolors han tingut el segon només començar amb una falta executada per Hector Hevel, tot i que René ha evitat el gol amb una espectacular intervenció quan la pilota anava cap a l’escaire. A partir d’aquí, el Balears ha fet un pas endavant, i ha pogut empatar el duel gràcies a un penal infantil comès per Dani Morer que ha transformat Dioni al minut 53. Aquesta diana ha deixat tocat als tricolors, que s’han vist superats per moments pels locals. Els homes de Sarabia intentaven refer-se, però no es trobaven gens còmodes sobre el camp des de l’empat baleàric, però Martí Vilà ho ha provat amb un tir que ha sortit per damunt del travesser.

Els locals, però, s’han tornat a fer amb el domini del partit, i ho han provat amb arribades de Pastrana o Orfila, però la més clara ha estat per Rubén Enri, que ha perdonat l’1-2 al minut 89 sol a dins de l’àrea després d’una passada interior que li ha posat David Martín, i que ha estat l’última arribada en un duel que ha acabat amb repartiment de punts.