L'FC Andorra naufraga a Linares (3-1)

Els tricolors s'havien avançat amb un gol de Marc Fernández

L'FC Andorra naufraga a Linares (3-1)Linares Deportivo / Five o'clock

L'FC Andorra ha caigut 3-1 a Linares i ha perdut l'opció de situar-se líder del grup 2 de la Primera RFEF. Tot i que els tricolors s'havien avançat amb un gol de Marc Fernández, els andalusos han donat la volta al marcador en sis minuts bojos a la segona meitat.

Els tricolors han dominat des de l'inici del partit, i han pogut avançar-se als 11 minuts en un gol força protestat pels locals. Eudald ha fet una gran jugada individual per l'esquerra i ha posat la passada de la mort per a Marc Fernández, que ha aconseguit el 0-1 amb una rematada imparable. La defensa del Linares, però, ha demanat falta en atac del lateral català per haver empentat a un rival. Els andalusos han intentat reaccionar dos minuts després amb una gran jugada, però Josele ha tret amb una gran intervenció la rematada de Carracedo. Els tricolors han anat a buscar el segon, que ha estat anul·lat per fora de joc després d'una falta lateral servida per Riverola.

El Linares ha anat fent un pas endavant i s'ha fet amb el domini del joc. Els andalusos han demanat un penal per unes possibles mans de Diego González, i tot seguit Hugo Díaz ha desaprofitat un u contra u contra Josele que entre el porter i el pal han enviat a córner. Els locals estaven endollats, però els tricolors han aconseguit aturar l'arrencada del Linares i Ivan Gil ha tingut a les seves botes el 0-2 amb una rematada llunyana que ha pogut atrapar Ernesto, en un partit que ha arribat 0-1 al descans.

A la represa, el duel ha seguit igualat, però qui ha colpejat ha estat el Linares gràcies a una gran jugada col·lectiva que ha culminat Fran Carnicer. Carracedo ha conduit una pilota i ha posat una passada interior que Hugo Díaz ha situat dins de l'àrea amb un cop d'asperó, i Carnicer ha anotat l'empat. I gairebé sense temps per refer-se, els andalusos han capgirat el marcador amb un autèntic golàs de Christian Carracedo des de fora de l'àrea. Sarabia ha mogut la banqueta en busca de la reacció, però el que ha acabat arribant ha estat el tercer dels locals quan l'Andorra estava bolcat a l'atac.

L'FC Andorra visitarà diumenge al migdia a un dels equips de la part alta de la classificació, l'Atlètic Balears, tot i que el conjunt de Palma de Mallorca no es troba en el seu millor moment actualment.