Un MoraBanc perdut i sense ànima és escombrat a Múrcia (96-67)

L'equip tricolor, en la seva versió més trista, pateix una feridora rebolcada davant l'UCAM

El MoraBanc Andorra, superat i sense opcions a MúrciaACB Photo/J.Bernal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va perdre aquest diumengede manera aclaparadora al Pavelló Municipal d'Esports de Múrcia davant l'UCAM per un escandalós 96-67 que reflectia a la perfecció la pobre actuació que ha realitzat l'equip tricolor, sense competir, sense esma i absolutament superat per les circumstàncies. Miller-McIntyre, amb 14 punts, va ser el màxim anotador d'un conjunt andorrà que encaixava la quarta derrota consecutiva a la Lliga Endesa, acumulant fins a 26 pèrdues de pilota i que oferia una imatge molt preocupant. La sortida de l'equip de David Eudal ja va ser del totdescoratjadora.

Un primer quart amb molts problemes, innumerables dificultats per anotar, amb poca intensitat i unes sensacions horribles van facilitar que l'UCAMMúrcia oloréssang ben d'hora i destapésel partit amb un 13-2 que va culminar amb una rebolcada arribant a la primera aturada (33-13). El MoraBanc Andorra, desfet des del principi, sense rebot ni inspiració des de fora (0 de 5 en triples) i 9 pilotes perdudes al primer parcial no va trobar la tecla tampoc al segon quart, tot i els arravataments d'orgull de Miller-McIntyre, que va arribar al descans amb 11 punts, i algunes arestes de lleugera millora, sobretot en defensa. L'equip va ferla primera falta del segon quart a falta de 2'42", una dada massa cridanera, però va arribara l'entretemps amb un 46-29 que, tenint en compte la que havia caigut i haventaconseguit una dinàmica favorable en alguns trams, la decoració semblava menys terrorífica.

La tornada de vestidors, però, tampoc li va provar al MoraBanc i l'UCAM va seguir jugant, pràcticament, a plaer amb Vasileiadis, Davis i Taylor com a principals bastions (60-36). Llovet va liderar un tímid maquillatge amb 7 punts al tercer quart però la distància va ser insalvable, gairebé des del salt inicial i a més, en aquelles alçades de partit, les pèrdues de pilota ja ascendien a 21 i l'electrònic no enganyava (71-45). El darrer quart tampoc va tenir gaire més història, amb els de Sito Alonso pastant sense problemes un coixí de 24 punts i, fins i tot, recreant-se per augmentar-lo i fent l'enfrontament interminable i agònic per al MoraBanc Andorra.

El proper partit a casa, a la Lliga Endesa davant el Surne Bilbao, és absolutament cabdal per un equip que ha de superar, a més, el tràmit del compromís a Turquía contra el Turk Telecom el dimecres a l'Eurocup.

tracking