L'FC Andorra es desfà del Barça B al nacional (2-1)

L’FC Andorra, tot i un tímid patiment final, s’exhibeix contra el Barça B al Nacional

Ivan Gil celebra el 2-0 davant de la tribuna gairebé plena de l'Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra està de dolç, i ahir, tot i que amb més patiment del previst, va demostrar-ho després d’imposar-se al Barça B per 2-1. Davant de gairebé 2.000 persones a l’Estadi Nacional, l’equip va fer una exhibició que només es va veure tacada a l’últim quart d’hora després del gol blaugrana. El que hauria pogut ser una golejada d’escàndol, va acabar sent un duel amb patiment, però on els homes d’Eder Sarabia van demostrar també un ofici més que necessari per buscar un objectiu tan ambiciós com pot ser l’ascens a Segona Divisió. L’FC Andorra va de debò i va demostrar-ho amb una gran victòria que torna a situar-lo líder a l’espera del que facin avui l’Albacete i el Vila-real B.

Més enllà d’un primer domini de la pilota momentani per part del Barça B, els tricolors van fer-se ràpidament amb el control, tot i que sense generar gairebé cap ocasió. De fet, el primer ensurt va ser una contra dels catalans comandada per Jutglà, que no va poder culminar després de l’anticipació de la defensa de l’FC Andorra. Prou: des de llavors van ser els tricolors els que van dominar a plaer i ja van avisar amb un tir d’Hevel, tot i que el gol va arribar al primer quart d’hora gràcies a un penal transformat per Bover després d’unes mans d’Ndiaye. El mateix capità va tenir el 2-0 amb un tir llunyà, però qui va ampliar diferències va ser Ivan Gil, que va culminar una bona jugada després de robar una pilota per fer el segon. Manu Nieto i Dani Morer van tenir a les seves botes el tercer, però el duel va arribar 2-0 al descans.

A la represa, els tricolors van arrencar fent pressió i en busca del tercer, amb un primer intent de David Martín que no va entrar per ben poc, i tot seguit una d’Hector Hevel que tampoc va trobar porta. El matx va seguir sent un monòleg de l’FC Andorra davant d’un Barça B gairebé inoperant més enllà d’alguna arribada puntual com una rematada de cap de Ferran Jutglà. Precisament el davanter dels catalans va aprofitar una de les úniques errades tricolors, una de Marc Aguado traient la pilota per fer el 2-1 i posar els seus dins del partit. El gol va donar ales al conjunt blaugrana, però els tricolors van tirar d’ofici i no van deixar escapar la victòria que els farà dormir en primera posició.

CLAUS

1 Confiança

Els tricolors es troben en un dels millors moments de la temporada, i tot els surt bé. L’equip arriba al moment en què s’ha de jugar les garrofes en un gran moment de forma i de resultats.

2 Ocici

El 2-1 va tornar a posar el Barça B dins del partit, però l’FC Andorra no va deixar-se sorprendre pel conjunt de Sergi Barjuan i va aconseguir una important victòria.

"HEM FET UN INICI MERAVELLÓS ON HEM DOMINAT"

Eder Sarabia, el tècnic de l'Andorra va assenyalar després del triomf contra el Barça B que “hem fet un inici meravellós on hem dominat”, i va afegir que “també hem sabut patir, que crec que és molt important”. També va mostrar-se satisfet per l’ambient a la grada, i va cloure que “tant de bo segueixi aquesta unió”.

tracking