La FAF celebra el primer curs de Goalkeeper B

Ha comptat amb l’entrenador de porters d’Espanya sub 21

Una de les classes del curs de porters.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol està celebrant aquests dies la primera edició del curs Goalkeeper B. Es tracta d’una formació per a entrenadors de porters del nivell UEFA B, el més alt que s’ha fet mai al país. Les classes tenen com a assessor extern Miguel Ángel España, exporter de Primera Divisió espanyola, director acadèmic dels cursos d’especialització de porters de la Federació Espanyola i actual entrenador de porters de les seleccions del país veí del sud, entre les quals la del combinat nacional sub 21.

El curs compta amb una desena d’inscrits i durant les classes España va donar a conèixer als presents la seva metodologia en el que suposa un gran pas en l’àmbit formatiu per a la FAF. Més enllà d’España, que afegeix un gran valor formatiu al curs com a referent itnernacional, les classes compten amb altres entrenadors de porters de renom, que comparteixen els coneixements via telemàtica. Al llarg d’aquesta setmana s’estan realitzant 20 hores presencials entre teoria i pràctica, i posteriorment hi haurà 20 hores telemàtiques i 20 més de pràctiques en clubs per acabar d’assolir el nivell d’entrenador de porters UEFA B.

Entre la desena d’inscrits al curs hi ha noms com el del seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, el porter internacional i de l’Inter Escaldes, Josep Gomes, o l’exporter del Barça i exsegon entrenador de l’FC Andorra Albert Jorquera.

tracking