L'FC Andorra rep el Barça B i vol la tercera victòria

L’FC Andorra rep el Barça B amb l’objectiu de sumar la tercera victòria consecutiva i recuperar momentàniament el lideratge

Entrenament dels tricolors a l'Estadi Nacional.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra rep el filial del Barça aquesta tarda a l’Estadi Nacional amb l’objectiu de sumar la tercera victòria seguida i tornar a situar-se líder del grup 2 de la Primera RFEF, encara que sigui de manera provisional en espera del que facin l’Albacete i el Vila-real B durant la jornada de demà. El conjunt tricolor està recuperant les bones sensacions que havia demostrat al tram final del 2021 i s’està mostrant inspirat en atac, a més de sòlid en defensa, ja que només ha encaixat un gol en els últims set duels que ha disputat, solucionant així una de les mancances que l’equip havia tingut en alguns moments de la competició. Pel que fa a baixes, Eder Sarabia podrà recuperar Roger Riera, mentre que Carlos Martínez seguirà fora de la llista, tot i que el tècnic va explicar ahir que es troba ja al tram final de la recuperació. També tornarà, en aquest cas a la banqueta, el mateix Eder Sarabia, que va haver de viure els dos últims partits lluny de la gespa per complir la sanció després de ser expulsat en el matx contra el Vila-real B.

Pensant en el duel d’aquesta tarda, l’entrenador va assegurar que “és un equip que intenta ser dominador, jugar la pilota des de darrere i estar junt”, i va afegir que “tenim models similars, i crec que qui tingui la pilota i domini totes les situacions el major temps possible és qui tindrà més opcions. Sarabia també va destacar que “ells tenen molta qualitat individual i ho haurem de controlar, però haurem d’intentar imposar-nos i buscar la porteria, però també ser rigorosos en l’àmbit defensiu com hem estat fent els últims partits”. El filial blaugrana arriba en un moment no especialment bo i qüestionat per com pot afectar el duel d’aquesta tarda, el tècnic va afirmar que “mai saps si pot afectar-los, hem de fer un partit complet, però de ben segur que l’inici serà molt important”.

Des del club s’espera un bon ambient a l’Estadi Nacional tot i la previsió de precipitacions a l’hora del partit, i el duel es podrà seguir també en obert per la TDT en la retransmissió del canal Esport 3.

tracking