Lluita per l'ascens

Exhibició i patiment tricolor (2-1)

L’FC Andorra dormirà líder de la Primera RFEF després d’imposar-se al Barça B

Rubén Bover celenbra l'1-0 dels tricolorsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra dormirà avui líder després d’imposar-se 2-1 al Barça B en un duel en què l’equip hagués pogut obtenir una golejada d’escàndol vista la diferència que hi ha hagut entre tots dos equips, i on ha acabat patint i demanant l’hora després del gol blaugrana al tram final que ha posat el Barça B al partit. L’Estadi Nacional, amb gairebé 2.000 persones, ha gaudit d’una bona actuació dels tricolors. L’equip, amb el triomf, se situa primer a l’espera del que facin Vila-real B i Albacete durant la jornada de diumenge.

D’inici ha estat el filial blaugrana qui ha aconseguit fer-se amb el domini de la pilota, tot i que sense generar cap ocasió ni inquietar a Ratti. Poc a poc, però ha estat l’FC Andorra qui ha començat a monopolitzar l’esfèrica sense ser capaç tampoc, però, de generar cap ocasió clara. De fet, l’aproximació més perillosa ha estat un contracop del Barça B que no ha pogut culminar Ferran Jutglà després d’una intervenció providencial d’Adri Vilanova que ha enviat la pilota a córner. Els tricolors han respost a la jugada posterior amb un tir d’Hector Hevel des de la dreta que ha sortit fregant l’escaire de la porteria blaugrana.

L’FC Andorra collava, i una internada per la dreta ha acabat de desencadenar el gol tricolor. La centrada des de la banda ha impactat en Ndiaye, l’àrbitre no ha dubtat en xiular penal, i el capità Rubén Bover no ha fallat des dels 11 metres amb un tir pel mig que ha enganyat a Arnau Tenas i que ha significat l’1-0 pels tricolors. El balear, precisament ha tingut el segon amb un tir des de lluny, però ha acabat sent Ivan Gil qui ha anotat el 2-0 després de plantar-se dins de l’àrea blaugrana i superar a Arnau Tenas amb una gran finalització. L’FC Andorra no en tenia prou, i Manu Nieto i Dani Morer han estat a punt de fer el tercer, tot i que el marcador no s’ha tornat a moure abans del descans.

A la represa, l’equip ha seguit amb la mateixa ambició en busca del tercer, però ni Manu Nieto ni Hector Hevel han pogut anotar el tercer. El matx ha seguit sent completament tricolor, i és que més enllà d’alguna arribada puntual com una rematada de Ferran Jutglà amb el cap després d’una falta. L’FC Andorra tenia el duel totalment dominat i semblava que només no podia guanyar-lo ell mateix. I una errada en la sortida de pilota de Marc Aguado ha afegit arguments a aquesta teoria, ja que la pilota regalada pel migcentre ha estat aprofitada per Jutglà per fer el 2-1 a falta d’un quart d’hora, i posar l’ai al cor als aficionats.

El gol ha donat una certa empenta als blaugrana, que han anat a per totes en busca de l’empat, tot i que els tricolors han mostrat un gran ofici per no deixar-se empatar i sumar tres punts importants per mantenir-se ben vius a la lluita per l’ascens.

Els tricolors afronten ara una setmana amb doble partit, amb la visita dimecres al camp del Linares, i diumenge al de l’Atlètic Balears.

tracking