Copa del món

17è lloc de Joan Verdú a la Copa del Món

És el millor resultat de l'esquí nacional en una prova del circuit mundial

Joan Verdú en la competició d'avuiFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú segueix demostrant el seu espectacular moment de forma i aquest matí ha aconseguit passar a la segona mànega de la Copa del Món d'esquí alpí per primer cop a la seva carrera, i signar el millor resultat de l'esquí alpí nacional en una cita del circuit mundial amb la 17a posició aconseguida al gegant de Kranjska Gora, a Eslovènia, superant el 18è lloc d'Àlex Antor a la combinada alpina de Wengen (Suïssa) al 2005, i el 19è lloc de Vicky Grau a l'eslàlom de Park City (Estats Units) el 1998.

L'esquiador ha aconseguit una meritòria 20a plaça a la primera mànega a Eslovènia sortint amb el dorsal 33, i a la segona de les baixades ha pogut certificar el primer Top-20 de la seva carrera a la Copa del Món després de completar les dues mànegues amb un registre final de 2'20"63, a 2"35 del noruec Henrik Kristoffersen que s'ha acabat enduent el triomf final. A més, ha aconseguit el sisè millor temps a la segona mànega.

Després de la cursa, Verdú ha assenyalat que "estic super content amb aquest 17è lloc a la Copa del Món", i ha afegit que "estava molt motivat per a aquesta prova amb els resultats que estic fent a la Copa d’Europa, idesprés també dels Jocs, faltava la cirereta del pastís en aquesta gran temporada i avui ho he pogut aconseguir fent 17è a aquesta Copa del Món". Per últim, ha manifestat que "estic molt feliç, ja sabeu d’on vinc. Aquest era l’objectiu principal, la Copa del Món és l’objectiu principal i finalment ens estem acostant i amb molt bon nivell. Estic súper agraït a tota la gent que m’ha fet costat fins arribar fins aquí".

tracking