Visita complicada per seguir a dalt

L’Andorra juga a Cornellà en un camp de dimensions reduïdes que dificulta el seu joc

Visita complicada per seguir a dalt

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita aquest vespre un dels camps més complicats de la Primera RFEF, el de l’UE Cornellà, ja que és dels més estrets de la categoria, i on el conjunt del Baix Llobregat s’està fent fort aquesta temporada, sumant cinc victòries seguides com a local. Els catalans, però, han perdut els sis últims partits que han jugat lluny del seu feu, i per això es troben lluitant a la part baixa de la classificació per evitar les posicions de descens, contràriament als tricolors, que volen sumar tres punts més per no perdre corda respecte a Vila-real B i Albacete, en una jornada que fins i tot podria deixar els homes d’Eder Sarabia líders en funció del que facin els rivals. De cara al duel d’aquest vespre, Sarabia, que complirà el seu segon partit de sanció, seguirà sense tenir a la seva disposició ni a Carlos Martínez ni a Roger Riera, que es troben a la part final de la seva recuperació, però en canvi sí que comptarà amb Adrià Vilanova, després de perdre’s el duel contra el Sevilla Atlètic per una targeta vermella, i amb Marc Pedraza, un cop superada la seva lesió.

El tècnic tricolor va manifestar durant la prèvia que “és un equip que sap aprofitar molt bé els condicionats que es generen al seu camp”, i va afegir que “a casa se senten forts, però nosaltres estem il·lusionats i preparats per afrontar aquest partit. Ens agraden les dificultats i els reptes i anar a un camp així ho és”. A més, el basc va destacar que “volem ser nosaltres mateixos, però evidentment ens haurem d’adaptar i preparar per a certes coses que ens proposarà el rival”. Sarabia va voler treure també ferro al terreny de joc dels catalans, i va cloure que “des del primer dia he dit als futbolistes que no podíem posar cap excusa ni queixar-nos pel camp ni les seves dimensions, és el que hi ha i és una oportunitat perfecta per seguir creixent”.

Durant la prèvia, el tècnic tricolor va voler també treure pit pel nivell de joc que està tenint l’equip. Assegura que “va fer un partit quasi perfecte” contra el Sevilla Atlético, i va mostrar la seva disconformitat amb l’opinió que els tricolors no tinguin el mateix nivell de joc ara que a finals del 2021. Va assenyalar:“hem posat el llistó tan alt que de vegades no acabem de valorar les coses”.

tracking