Victòria i lideratge per a l'FC Andorra (0-3)

Els tricolors s’han imposat al Cornellà a domicili

Un moment del partitMarc Basco

L'FCAndorra dormirà com a líder de la Primera RFEF després d'haver-se imposat a domicili 0-3 al'UECornellà en un duel en què els tricolors han aprofitat les ocasions que han tingut per sumar tres punts importantíssims per tornar a situar-se en primera posició al campionat.

Els tricolors han arrencat bé amb el domini de la possessió, tot i que sense generar ocasions clares. De fet, ha estat el Cornellà qui ha fet un pas endavanta la recerca del gol, però quan millor estaven els locals, una jugada afortunada amb un intent de rebuig de BorjaGarcías'ha acabatcolanten pròpia porteria per fer el 0-1 per l'FCAndorraal cap de 19 minutsde joc. El gol ha donat una certa tranquil·litat a l'Andorra, que ha recuperat la pilota, però ha estat el Cornellà qui ha tingut l'empat amb una jugada deChikidins de l'àrea que ha acabat amb una rematada massa desviada, o amb una centrada lateral deKikeLópez que ha acabat amb rematadaales mans deJosele.

Semblava que els tricolors demanaven eldescans vistala superioritat momentània i les aproximacions localsperò, de nou,quanmillor estava el Cornellà, l'FCAndorra ha fet el 0-2 amb una jugada d'estratègia onRiverolaha servit una falta per a MarcFernàndez, que sent el més murri de tots, s'ha internat a dins de l'àrea i ha superat aLucasper fer el 0-2justabans queel duel arribés al temps de descans.

A la represa, només arrencar els tricolors han sentenciat el partit amb el 0-3 obra deRubénBover. El migcampista balear ha aprofitat una errada en la sortida de pilota de Cornellà per recuperar una bola i superar aLucasamb un xut creuat. El duel ha tingut poca història des de llavors i els tricolors han acabat sumant els tres punts per situar-se líders amb un punt més que Vila-real B i Albacete abans de rebre la setmana vinent al Barça B a l'Estadi Nacional.