esports

Puig queda fora al supergegant dels Jocs

Irineu Esteve ha finalitzat 39è als 50km clàssics per als homes a La Copa del Món d'esquí de fons

Roger Puig als Jocs ParalímpicsFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’andorrà no ha pogut completar el supergegant en caure als Jocs Paralímpics, segons informa la FAE. Puig estava realitzant una bona cursa marcant fins i tot el 7è temps parcial, però, a un revolt a dretes, ha perdut el control i ha caigut i no ha pogut arribar a la línia de meta. L’andorrà marxava a 111km/h quan ha caigut, tot i que s’ha pogut aixecar i arribar a baix sense problemes.

Irineu Esteve, 39è a la Copa del Món d'Oslo

Irineu Esteve ha finalitzat 39è als 50km clàssics per als homes a La Copa del Món d'esquí de fons que avui ha entrat a la recta final.

L’andorrà, que es troba en un gran moment de forma segons han explicat des de l’equip, ha sortit amb força i ha estat fins i tot encapçalant el grup principal durant el primer tram de la cursa. Ha estat així fins que ha trencat un dels bastons, i ha hagut de seguir en carrera només amb un fins que l’ha pogut canviar. Aquí ja estava perdut el grup principal, i la carrera de l’andorrà ja havia de ser una altra, segons han relatat des de la federació.

Esteve ha canviat el xip i ha anat a buscar completar la cursa entre els 30 primers, però en l’última volta ha perdut un esquí que ha hagut de recuperar uns metres avall del circuit, i finalment ha arribat a meta en la 39ª posició. El seu crono ha estat de 2h.10.14,5, a 6.47,2 del guanyador, que ha sigut el noruec Martin Loewstroem Nyenget, que s’ha imposat amb 2h03.27,3.

Àxel Esteve, vuitè als Nacionals irlandesos

Àxel Esteve ha estat vuitè en la cursa masculina dels Nacionals de San Marino d'Irlanda a l'estacióde Kronplatz (Itàlia)mentre que en la femenina Carla Mijares ha finalitzat 23ª, segons informa la FAE en un comunicat.Esteve ha assolit la 8ª posició amb un crono de 1.21.45, a 1.49 del vencedor, que ha sigut el búlgar Kamen Zlatkov amb 1.19.96. Així mateix, Àlex Rius ha estat 18è amb 1.22.30, a 2.34, mentre que Bartumeu Gabriel ha finalitzat 35è amb 1.24.79, a 4.83.

Per la seva part, Carla Mijares ha tancat la cursa 23ª amb un crono de 1.31.12, a 2.94 de la guanyadora, la francesa Nastasia Noens (1.28.18). Així mateix, ha competit la també andorrana Clàudia Garcia, que no ha completat la primera mànega.

Xavi Cornellà,57è al supergegant dels Mundials júniors

El corredor andorrà va finalitzar 57è als Campionats del Món júnior en el supergegant disputat a l'estació canadenca de Panorama.Cornella va assolir un temps de 1.10.49, a 3.92 del guanyador, que va ser el nord-americà Isaiah Nelson, que es va imposar amb 1.06.57.

Irineu Esteve a la Copa del Món d'Oslo

tracking