El VPC supera el Cornellà i serà primer de grup (83-0)

Les noies de Dani Raya signen matemàticament el lloc de privilegi

El VPC, invicte, domina amb mà de ferro el seu grup.VPC ANDORRA

De la millor manera, amb un joc brillant i dinàmic, i amb una gran efectivitat, el VPC Andorra femení va aconseguir ahir de manera matemàtica la primera plaça del grup de la Primera Catalana. Les noies de Dani Raya van superar clarament i sense donar cap opció al cuer del grup, el CRUC RC Cornellà, per 83-0 i van sumar la cinquena victòria en cinc partits.

El partit no va tenir cap història. Des de l’inici el VPC es va prendre molt seriosament la situació i va escombrar el seu rival amuntegant assajos i atacant sense pietat. Al descans ja es va arribar amb un incontestable 42-0 i, lluny d’acomodar-se, les andorranes van seguir fent mal a les cornellanenques fins que van arribar les forces i arrodonint l’espectacular resultat final. Noèlia Pauls va anotar fins a cinc assajos i Xènia Torres va signar un total de set transformacions. Amb el primer lloc assegurat i abans del play-off pel títol, el VPC rebrà el CEU el dia 19 de març.