El BC MoraBanc rep el Breogán mirant els llocs de descens

El MoraBanc Andorra rep el Breogán a la recerca d’un triomf que li doni aire respecte els llocs de descens

Duel de la primera volta entre Obradoiro i MoraBanc.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra necessita guanyar per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació de l’ACB, i avui tindrà la primera oportunitat de fer-ho amb el partit que l’enfrontarà a una de les revelacions de la temporada, el Río Breogán a partir de les 17.00 hores al Poliesportiu. Els tricolors estan una victòria per sobre dels llocs de descens, però amb els predecessors encara amb duels pendents, així que el triomf, i més a casa, és esperat amb candeletes per afrontar un tram final de temporada en què l’equip s’ho jugarà tot.

Al davant hi haurà un conjunt gallec que arribarà al Poliesportiu amb menys de 48 hores de descans després de caure 96-87 divendres a la nit contra la Penya en un duel que es va acabar resolent a la pròrroga, aspecte que segur que influirà en el duel d’aquesta tarda, i més en un conjunt que no està acostumat a jugar dos partits per setmana. “Tant de bo ens ajudi”, va manifestar el tècnic David Eudal, que va afegir que “si volem que això tingui efecte hem de ser nosaltres els qui els provoquem el cansament, hem de pensar en nosaltres i jugar amb la màxima intensitat”. Per la seva banda, Oriol Paulí va destacar que “potser arriben més físicament tocats del que és normal, i hem d’intentar aprofitar-ho”. Per al tècnic, les claus seran “estar molt concentrats en la defensa u contra u i col·lectiva, i ser molt intensos per intentar que no puguin jugar fàcil perquè tenen una gran capacitat anotadora”. Eudal seguirà sense tenir a Tyson Pérez ni Babatunde Olumuyiwa, mentre que tampoc jugarà Gal Mekel, amb molèsties.

Tot i que encara queda més d’una desena de partits, és més que possible que la salvació tricolor passi per casa, ja que la majoria de rivals directes han de jugar al Poliesportiu, per això Eudal va declarar ahir “estem en un bon moment, però a part de nosaltres, necessitem un cop de mà de l’afició”, mentre que Paulí va assenyalar que “el factor camp cada any és molt important i la Bombonera sempre ens ajuda moltíssim; per als rivals és complicat”, i va cloure: “hem de fer que la gent se senti dins del partit, identificada amb el nostre caràcter, i això ens ajudarà a guanyar partits”.

NO A LA GUERRA, PRESENTACIÓ DE LA BASE I SUPORT A L'AMMA

El duel d’aquesta tarda al Poliesportiu serà molt més que un partit de bàsquet, i és que hi ha diversos actes protocol·laris preparats. Abans del matx, els dos equips i la tripleta arbitral mostraran el seu rebuig a la guerra d’Ucraïna, i el partit estarà dedicat a donar suport a la causa de les malalties minoritàries. L’AMMA comptarà amb una paradeta al hall de pavelló en la que es podran adquirir articles de marxandatge de l’associació. A més, durant el descans el club entregarà a Joan Verdú la distinció de soci d’honor de l’entitat, mentre que també es realitzarà la presentació dels equips de base que no es va poder fer el curs passat.

tracking