Massa Barça pel MoraBanc (107-88)

Una bona primera meitat tricolor no ha evitat la derrota al Palau

Massa Barça pel MoraBancACB PHOTO /V. Salgado

El MoraBanc Andorra ha caigut 107-88 al Palau Blaugrana contra el Barça en un duel en què els tricolors només han pogut aguantar mitja part al campió de la Copa del Rei. Els homes de David Eudal han tancat el primer quart per davant i la primera meitat dintre del partit, però la qualitat blaugrana s’ha acabat imposant després d’una gran segona meitat.

Els tricolors han tingut un gran inici gràcies a l’encert des del triple. Els sis tirs anotats des de més enllà dels 6,75 metres han deixat el marcador 28-33 al final del primer període. El Barça ha anat endollant-se poc a poc, i ha capgirat el partit just abans del descans (52-47).

A la represa, els blaugrana han seguit comandant el duel, i han arribat a marxar 11 amunt a l’equador del tercer període gràcies, sobretot, a la gran actuació de Nico Laprovittola, en un quart que ha acabat 80-66 pel Barça. Els locals han continuat imposant el seu ritme i obrint forat al marcador fins a sentenciar el duel amb el 107-88 final. La bona notícia del duel és que Amine Noua ha pogut reaparèixer després d’estar de baixa per seqüeles derivades de la Covid-19.

Codi Miller-McIntyre amb 26 punts, 1 rebot, 2 assistències i 24 de valoració, ha estat el millor tricolor.

El MoraBanc rebrà diumenge a les 17.00 hores al Río Breogán al Poliesportiu amb l’objectiu de buscar un triomf per apropar-se a l’objectiu de la salvació.