Rubén Bover

“No ens obsessiona el lideratge, ni hi pensem”

Rubén Bover, en una acció davant el Sevilla Atlètic.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels futbolistes més longeus de la plantilla tricolor, Rubén Bover, vol seguir creixent a Andorra. El capità ha ampliat el seu vincle amb el club fins al 2024 i els tres punts davant el Sevilla Atlètic han estat la millor manera de celebrar la renovació.

La victòria de dissabte contra el Sevilla semblava innegociable.

Sempre ho és. Si ho diu per la circumstància d’apropar-nos al lideratge perquè s’enfrontaven Albacete i Vila-real B, li dic que no n’estàvem pendents. Només teníem al cap el Sevilla.

No m’ho acabo de creure.

Li dic de debò. Evidentment que sabíem que ens juguem molt, però estàvem centrats en el nostre partit, a aconseguir els tres punts a casa. L’equip va fer un partidàs i, un cop es va acabar i amb els deures fets, sí que ens vam preocupar de mirar el resultat de l’altre partit.

Va costar una mica superar el Sevilla. A la primera part no es van trobar espais.

El pla era aquest, eh? Com va passar contra el Vila-real B, tot i que no va sortir bé, la idea era cansar el rival durant la primera part per trobar els espais a la segona. I així va ser. A la primera part ells van córrer molt, amb intensitat, i són gent jove però es va veure que a la represa ja no podien mantenir el ritme.

El partit perfecte que va comentar Eder Sarabia.

Per això, precisament, perquè va sortir el partit rodó tal com ho vam preparar i ho teníem pensat durant la setmana. El míster va parlar de partit perfecte perquè sabíem que seria molt complicat obrir la llauna però que si érem capaços de fer-los córrer i esgotar-los, ho aconseguiríem.

Veure’s tan a prop del lideratge no sé com es gestiona.

Amb absoluta naturalitat i no obsessiona, ni de bon tros. És que, de debò, no pensem en els punts que ens treu el líder ni el segon. Només pensem a seguir fent les coses bé i arribar amb les opcions intactes a les cinc darreres jornades i amb possibilitats de lluitar per tot. Com es diu sempre, anar partit a partit i estar tranquils.

Tindrem Rubén Bover fins al 2024.

Una renovació que em fa molt feliç i que no va costar gens quan van començar les converses. Les negociacions van ser molt fluïdes en tot moment i es va arribar a un acord molt ràpid quan es va decidir fer-ho.

Una nova mostra de la importància del 21 a l’equip.

Des que vaig arribar em sento molt important per l’equip i jo feliç que així sigui. Ells també m’ho han demostrat sempre i això em fa estar content, còmode i espero estar encara molts anys més a Andorra.

tracking