La UE Santa Coloma sorprèn l'Inter (1-0)

Un gol de Bruno Gavim, de penal, trenca la ratxa dels escaldencs, que segueixen líders en solitari

La UE Santa Coloma va guanyar un Inter Escaldes que no perdia des de feia tres partits.XAVI MIRÓ /FAF

La UE Santa Coloma posa pebre a la Lliga Multisegur Assegurances al superar el líder, l’Inter Escaldes, amb un solitari gol de penal de Bruno Gavim al minut 42. El resultat, l’1-0 favorable als colomencs, comprimeix la part alta de la classificació i l’Inter, tot i mantenir el lideratge en solitari amb 35 punts, trenca una dinàmica de tres victòries consecutives. Els de Juan Velasco segueixen quarts a la taula amb 29 punts.

La derrota de l’equip de Fede Bessone posa el seu immediat perseguidor, l’Atlètic Escaldes, a tres punts. L’equip de Bori va golejar l’FC Ordino (0-5) amb gols d’Aaron Sánchez, que en va fer dos, Luigi San Nicolás, Víctor Pérez, que va marcar de forma acrobàtica a l’afegit de la primera part, i de Fabio Serra, al minut 83. Víctor Maffeo, el lateral de la UE Sant Julià, va tenir un gran protagonisme en la victòria de l’equip lauredià davant la UE Engordany (1-3). Luis Manuel Casas va fer l’altre gol del Sant Julià i Marvin Assane va anotar el de l’honor de l’Engordany i va posar l’1-2 parcial, abans de la sentència de Maffeo. L’altra golejada de la jornada la va protagonitzar l’FC Santa Coloma en el seu enfrontament davant el cuer, el CE Carroi, al qual va superar per un contundent 0-5. El davanter colomenc Guillaume López va monopolitzar tots els focus amb quatre gols, dos d’ells signats als primers set minuts de partit i deixant sense rèplica el Carroi. Abans del descans, Guillaume va tornar a colpejar el rival amb dos gols més en dos minuts i Xavi Puerto va arrodonir el marcador definitiu. A la represa, els colomencs van aixecar el peu de l’accelerador, donant per molt bo l’incontestable resultat.