futbol sala

L'Enfaf deixa escapar la victòria davant el Linyola (4-4)

L'Enfaf va perdre dos punts als darrers cinc minuts.ENFAF

En cinc minuts de desconnexió, l’Enfaf Construccions Modernes va deixar escapar una victòria que semblava tenir lligada davant el CFS Linyola, ahir a L’Aldosa. Els nois de Jona Pérez van arribar al tram final del partit amb un avantatge de 4-2 després de remuntar dues vegades i quan semblava que el triomf es quedaria a Andorra, dos cops dels lleidatans van deixar l’Enfaf sense el premi gros. La primera part va acabar 1-2 per al Linyola, després d’avançar-se 0-1 i fer l’1-2 que deixava sense efecte l’empat que havia aconseguit Arnau Rodríguez. A la segona part, Brayan Pinto Omar i Guillem Castro van posar el resultat que semblava definitiu fins que l’andorrà Cristian Regalo i Segura van esgarrapar un punt per al Linyola. L’Enfaf és 11è a la classificació del grup 2 de Tercera Divisió Nacional amb 16 punts.