L'FC Andorra rep el Sevilla Atlètic a l'Estadi Nacional

L’FC Andorra torna a la competició després del brot de covid i rep aquesta tarda (17.00 h) el Sevilla Atlètic

El vestidor tricolor espera tornar al carril de les victòries avui davant el Sevilla Atlètic.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra rep aquesta tarda a l’Estadi Nacional el Sevilla Atlètic i ho farà amb la voluntat de tornar al carril de les victòries després de superar el brot de covid i d’encaixar la darrera derrota a casa contra el Vila-real B. És la d’aquesta jornada 25 a la Primera RFEF una gran oportunitat perquè l’Andorra confirmi les seves aspiracions. “Tenim ganes de tornar a competir i aquest és un partit per demostrar que creiem en tota la plantilla i que són tots vàlids”, va introduir el tècnic tricolor, Eder Sarabia. En aquest sentit, va reconèixer que, degut al recent brot, “no tothom està encara al 100%”, però va afegir que “no em queixaré d’això i m’agraden les dificultats”. A més, el fet que el líder, el Vila-real B (46 punts), i el segon classificat, l’Albacete (42), s’enfrontin aquesta jornada fa que l’Andorra (41) només pugui guanyar per seguir fent la goma als aspirants. “No veig l’equip ni ansiós ni amoïnat per haver de gestionar la pressió que suposa intentar guanyar per seguir a la part alta”, va destacar Sarabia.

El Sevilla, de menys a més

El filial del Sevilla va caure la setmana passada a casa, a l’Estadi Jesús Navas de la seva ciutat esportiva, davant l’Atlètic Sanluqueño i va trencar una dinàmica que el va portar a abandonar la cua de la classificació. Els andalusos han sumat 26 punts els darrers 13 partits i han aconseguit sortir, fins i tot, dels llocs de descens a Segona RFEF amb solvència. L’origen de la recuperació del filial sevillista té una data, segons Sarabia. “A partir del 4 a 0 al primer temps del partit al Johan Cruyff contra el Barça B ells han estat un altre equip. Des de llavors són dels que més punts han aconseguit”. El tècnic tricolor va afegir que el Sevilla “té molt talent i alternatives”, i que “li agrada collar en moments determinats”, així com que és un equip, el d’Alejandro Acejo, que “aprofita bé les errades i ha guanyat en solidesa defensiva”. Per al tècnic de l’Andorra, l’equip haurà d’estar “molt bé per aconseguir la victòria”, ja que és un bloc, l’andalús, que “en atac sap comprometre’t molt bé i i les seves individualitats fan pujar molt el nivell”.

Amb un juvenil de 16 anys

Per al partit d’aquesta tarda, Eder Sarabia no podrà seure a la banqueta per haver de complir el primer dels dos partits de sanció arran de l’expulsió contra el Vila-real B. Tampoc hi seran Adri Vilanova, castigat amb un partit, ni els lesionats de llarga durada Carlos Martínez, Pedraza i Riera. A més, els joves Eric Cañete i Pau Casadesús seguiran a la convocatòria i les nombroses baixes, sobretot en l’eix de la defensa, on només Pastor i Diego González són aptes per al partit d’avui, han fet que el tècnic tricolor completés la citació amb el central del juvenil del Nàstic Manresa, Marc Bombardó, que portarà el dorsal 28. Bomba, de només 16 anys, ha estat entrenant aquests dies amb els tricolors i ha passat per les categories inferiors de l’FC Barcelona i l’Espanyol.

RUBÉN BOVER, TRICOLOR DUES TEMPORADES MÉS

Un dels capitans de l’FC Andorra, Rubén Bover, ha renovat aquesta setmana el compromís amb el club tricolor. El migcampista mallorquí, d’aquesta manera, amplia dos anys més, fins al 30 de juny del 2024, el vincle amb l’Andorra, que expirava aquest estiu. De fet, Bover és el futbolista més longeu de la plantilla ja que va ser el primer jugador, juntament amb Tacón, que es va incorporar al projecte que Piqué va encetar el desembre del 2018.

tracking