PARALÍMPICS BEIJING 2022

Encamp renova el suport a l'esquiador Roger Puig

La cònsol major, Laura Mas li ha entregat una samarreta tèrmica i l'esportista uns pins commemoratius

Roger Puig és l'únic esportista andorrà que participarà als Jocs Paralímpics de Beijing 2022Comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, i el conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, han rebut avui al comú de la parròquia a l'esportista encampadà, Roger Puig, el dia abans de la seva marxa cap a Beijing, per participar en la cita olímpica en la modalitat d'esquí adaptat, segons informa la corporació comunal en un comunicat.

A la trobada, la cònsol major ha fet entrega a l'esportista d'una samarreta tèrmica logotipada amb la marcad'Encamp-El Pas de la Casa. Per la seva banda, l'esportistaencampadà ha entregat uns pins commemoratius, que porten el nom d'Andorra i el símbol d'un estripagecs, els quals s'intercanvien els esportistes durant els Jocs entre tots els països participants. Roger Puig és l'únic esportista andorrà que participarà als Jocs Paralímpics de Beijing 2022 i el comú encampadà el patrocina des de l'any 2019.

L'equip tècnic que l'acompanya a Beijing, l'entrenador, Jordi Carbonell, cap d'equip i skimann, Ignasi Puig, i com a tècnica, Isabel Davi, han estat presents a la recepció, conjuntament amb la directora del departament comunal, Maribela Moreno, i el responsable de l'Àrea Esportiva, Robert Gil, segons informa l'ens comunal.

tracking