Jocs Olímpics

24è lloc d'Irineu Esteve i 30è de Cande Moreno a Pequín

El fondista suma el segon Top-30 a Pequín i l'esquiadora debuta a la competició dins de les trenta millors

Cande Moreno als Jocs de PequínAlexis Boichard/ Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els esquiadors andorrans han sumat avui dos Top-30 a Pequín amb el 24è lloc d'Irineu Esteve i el 30è aconseguit per Cande Moreno en el debut a la competició. Esteve ha acabat 24è a la seva segona prova en aquests Jocs Olímpics d'Hivernels 15 quilòmetres estil clàssic. El fondista ha completat el seu recorregut amb un temps final de 40'39"4, a 2'44"6 del nou campió olímpic, el finlandès Livo Ninskanen, que ha superat a Alexander Bolshunov i a Johannes Hoesflot Klaebo.
Esteve ha anat progressant poc a poc, ja que al primer parcial ocupavael 60è lloc, al segon ha caigut fins a la 75a plaça, però s'ha anat recuperant fins a creuar la línia de meta amb el 24è millor registre de 99 participants, i ha sumat el seu segon Top-25 a la cita olímpica de Pequín. El fondista tancarà la seva participació als Jocs dissabte dia 19 amb la disputa de la cursa de 50 quilòmetres amb sortida en massa.
Cande Moreno ha finalitzat en la 30a posició en el supergegant en la seva estrena en una cita olímpica. L’esquiadora sortia amb el dorsal 30 de 44 participants, i ha acabat amb un temps d’1’16”72 que l’ha deixat a 3”21 de la suïssa Lara Gut-Berhami, que s’ha endut l’or. El podi l’han completat Mirjam Puchner i Michelle Gisin.

Moreno ha anat de més a menys, ja que marcava el 19è millor temps al primer parcial, després ha baixat fins al 23è, mentre que al penúltim ha estat 29a, just abans de completar el traçat en 30è lloc. L’esquiadora afrontarà ara tres entrenaments de descens abans de disputar la cursa dimecres, mentre que dijous tancarà la seva participació a Pequín amb la combinada alpina.

tracking