El MoraBanc cau contra el Partizan (95-70)

Els triclors tenen sis victòries i sis derrotes a l'Eurocup

Punter bota davant de Miller-McIntyrePartizan Belgrad

El MoraBanc Andorra ha caigut 95-70 contra el Partizan a l'Eurocup i se situa amb sis triomfs i sis derrotes a la competició europea. Els serbis han fet valer la seva qualitat davant d'uns tricolors en quadre amb una rotació de només vuit jugadors per l'absència de Moussa Diagne, amb molèsties a l'esquena, i de Gal Mekel, que tot i viatjar no ha tornat a jugar encara.

El Partizan ha dominat el marcador des de l'inici, però els tricolors no han deixat que els locals trenquessin el partit en cap moment tot i les arrencades que han tingut, i han arribat 24-16 al final del primer quart. Poc a poc, els serbis han anat obrint forat fins a marxar per 12 punts (39-27), tot i que una cistella final d'Arteaga abans del descans ha deixat l'electrònic 45-35 abans de passar pels vestidors.

A la represa, els tricolors s'han arribat a situar a sis punts, però els locals, liderats per un gran Leday, han tornat a obrir forat al final del tercer període marxant 15 amunt (69-54). La diferència ha seguit pujant a l'últim període i ha arribat a ser de 20 punts (74-54), i tot i que el MoraBanc ha tornat a intentar apropar-se al marcador, els serbis no han deixat escapar la victòria i s'han acabat agradant davant de la seva afició amb el 95-70 final.

Els tricolors recuperaran la setmana vinent el duel contra l'Slask Wroclaw, però abans viatjaran directament a Galicia sense passar per Andorra per jugar dissabte contra el Monbus Obradoiro.