Es trenca la bona ratxa (78-85)

El MoraBanc suma la primera derrota amb David Eudal a la banqueta, contra l’Hamburg

Cares de decepció dels jugadors després del partit.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va sumar ahir la primera derrota des de l’arribada de David Eudal després de caure per 78 a 85 al Poliesportiu d’Andorra. En un duel que va arrencar de manera gairebé immaculada per als tricolors, l’equip va anar caient a partir del segon quart i, tot i mantenir-se viu fins a gairebé el final i no deixar-se anar en cap moment, no van poder contrarestar l’encert dels alemanys i, especialment, un immens Jaylon Brown, que va dur de corcoll la defensa del MoraBanc anotant 32 punts. Per acabar-ho d’adobar, Babatunde Olumuyiwa va haver de deixar el parquet a l’inici del partit després de patir una lesió al turmell i escurça encara més una rotació tricolor ja prou castigada per les lesions, i és que ahir l’equip va tornar a tenir només nou efectius.

L’espectacular inici no feia presagiar, ni de bon tros, el que acabaria passant al Poliesportiu. Es veia un nou MoraBanc similar al de l’última setmana, corrent, amb somriures a la cara, amb agressivitat i una bona actitud defensiva, i amb encert en el tir, fet que va permetre als tricolors distanciar-se de 16 punts al tram final del primer període. L’equip mantenia la mateixa línia, però de sobte van apagar-se els ploms. Un parcial de 0 a 15 va situar els alemanys a només un punt i poc després ja aconseguien manar al marcador abans de passar pel vestidor (35-37).

A la represa, el MoraBanc va anar a remolc des de l’inici, i tot i situar-se per moments per davant no es veia còmode l’equip sobre el parquet, i es veia com el ritme el portava el conjunt alemany. Tot i anar 12 avall a falta de tres minuts i mig, l’afició hi seguia creient, possiblement vist el que havia passat diumenge a Madrid. Per un moment va semblar que hi hauria una catarsi col·lectiva després de dos triples seguits dels tricolors, però l’Hamburg no va deixar escapar el partit.

La part bona és que la competició no s’atura i gairebé sense temps per lamentar-se toca veure’s les cares amb un os dur, la Penya, dissabte al Poliesportiu.

CLAUS

1 Constància

Si en els dos primers duels amb Eudal l’equip va mostrar-se molt regular, ahir va ser tot el contrari i no va aprofitar el gran inici.

2 Brown

Va ser un malson per a la defensa tricolor i més enllà dels 32 punts i set triples va sumar quatre rebots i va repartir sis assistències.

3 Pèrdues

El MoraBanc va perdre 17 pilotes, set més que els alemanys, moltes d’aquestes de manera poc comprensible i sense una defensa forçada.

Moussa Diagne es lamenta en una acció del partit.

tracking