Koldo Álvarez de Eulate renova dos anys com a seleccionador

El tècnic va estrenar-se el 2010 i el següent repte és la Nations League al juny

Koldo Álvarez de Eulate, a l'Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Koldo Álvarez de Eulate va renovar com a seleccionador i seguirà dos anys més al capdavant de l’equip nacional. El tècnic finalitzava el contracte amb la Federació Andorrana de Futbol el mes de gener i va arribar a un acord amb la FAF (Federació Andorrana de Futbol). La selecció ve de fer la millor fase de classificació de la història després d’aconseguir el rècord de punts, amb sis, sumar la primera victòria de la història a domicili en partit oficial i marcar tres gols per primera vegada en un matx. Amb el tècnic renova també la resta de l’staff, que seguirà dos anys més.

El seleccionador va manifestar que “tot l’staff i jo mateix estem molt contents i molt agraïts. És important que el treball que estem fent durant les últimes competicions tingui continuïtat”, i va afegir que “hem estat capaços de puntuar en les últimes fases i volem continuar amb aquesta feina. També volem ser més competitius fora de casa i començar a puntuar amb regularitat”. La següent gran cita per a l’equip nacional després del Premundial serà la Nations League a partir del juny, on Andorra s’enfrontarà a Liechtenstein, Letònia i Moldàvia o el Kazakhstan. Sobre aquesta competició, Koldo Álvarez va assenyalar que “hem d’intentar que, tot i l’exigència que tindrà la propera Nations League, que comença al juny i en la qual tindrem quatre partits en onze dies, tots els jugadors siguin protagonistes i puguin gaudir de minuts de qualitat”, i va cloure que “l’staff està molt content amb la feina que fan els jugadors”.

Koldo Álvarez de Eulate va arribar a la banqueta de la selecció a l’inici del 2010 després d’haver penjat els guanys amb l’equip nacional a Wembley l’octubre del 2009. El debut va arribar el 29 de maig d’aquell any i des de llavors ha dirigit la selecció en 97 partits amb un total de sis victòries, 14 empats i 77 derrotes, amb 28 gols a favor i 217 en contra.

tracking