El MoraBanc cau contra l'Hamburg (78-85)

Els tricolors han anat de més a menys

El MoraBanc cau contra l'Hamburg (78-85)Fernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha sumat la primera derrota de l’era Eudal després de perdre 78-85 contra l’Hamburg Towers al Poliesportiu. Els tricolors han arrencat molt bé arribant a manar de 16 punts al primer període, però poc a poc els alemanys han anat millorant i s’han acabat enduent el partit liderats per un gran Jaylon Brown amb 31 punts.

El duel s’ha posat de cara ben d’hora pels tricolors, que han començat a agafar diferències ràpidament gràcies a l’encert en el tir, i també a la bona actitud i feina defensiva, que li han permès marxar 16 amunt (19-3) al primer període. L’equip seguia mostrant la seva millor cara, sense deixar que els alemanys s’acostessin (25-9), però de cop, els llums s’han apagat i han vist com l’Hamburg tornava a posar-se dins del partit (25-24) després d’un parcial de 0-15 coincidint amb els mals moments dels homes de David Eudal, que han tingut una preocupada baixada en l’encert. Miller-McIntyre ha intentat arreglar-ho amb cinc punts seguits, però els alemanys han arribat manant 35-37 al descans.

A la represa, l’Hamburg ha agafat la màxima diferència amb cinc punts (37-42), però el MoraBanc, amb una rotació de només vuit homes després de la lesió de Tunde a la primera meitat, ni molt menys ha abaixat els braços i ha pogut capgirar el marcador al final del tercer període (62-61). Tot estava per resoldre en els deu últims minuts i han estat els alemanys qui han arrencat millor els moments decisius, i han aconseguit la seva màxima diferència (64-71) a sis minuts i mig pel final. El cronòmetre anava corrent, i la diferència no s’anava eixugant, de fet, ha augmentat fins als 12 punts a poc més de tres minuts pel final (67-79), i els tricolors han acabat caient amb el 78-85 final.