Un excels MoraBanc assalta el WiZink Center (83-88)

Miller-McIntyre ha liderat la gran victòria tricolor contra el Reial Madrid amb 28 punts

Un MoraBanc excels assalta el WizinkACB PHOTO / A. VILLALBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha aconseguit un espectacular triomf per 83-88 a la pista del Reial Madrid tot i arribar amb quadre i només nou jugadors. Codi Miller-McIntyre, amb 28 punts, 7 rebots, 8 assistències i 34 crèdits de valoració ha estat el millor dels tricolors.

Els tricolors han arrencat amb la seva millor cara i amb un intercanvi de cops contra el Madrid tot i la inferioritat numèrica, i és que el MoraBanc s’ha presentat al WiZink amb només nou jugadors per les molèsties musculars de Clevin Hannah. Tot i això, els homes de David Eudal han entrat endollats al duel manant 12-16, tot i que els blancs han pogut capgirar abans del final del primer període (21-18). El Madrid intentava obrir forat, però la bona actuació dels del Principat ho impedia, i és que l’equip en cap moment s’ha deixat anar ni molt menys i ha arribat quatre avall (42-38) al descans.

A la represa, però, ha arribat el show de Codi Miller-McIntyre (ha anotat 20 punts en els tres primers quarts), i els tricolors han aprofitat un 6-17 de sortida liderat pel nord-americà per aconseguir la màxima diferència favorable amb els nou punts de renda que marcava el 57-66 del marcador, tot i que el període ha finalitzat 62-68 després d’una esmaixada de Tavares. Dues cistelles seguides d’Olumuyiwa han posat el MoraBanc deu amunt (62-72) a l’inici de l’últim quart, i un triple de Moussa Diagne (n’ha anotat tres) ha deixat el MoraBanc manant per sis punts (71-77) a falta dels cinc últims minuts.

La benzina s’anava acabant, i el MoraBanc anava cada cop més just d’efectius amb Diagne, que ha hagut de deixar el parquet després de torçar-se el turmell, i Nakic carregat amb quatre faltes personals. Però on no ha arribat la força, sí que ho feia el caràcter, la testosterona i, sobretot, Codi Miller-McIntyre, que ha tornat a donar oxigen a l’equip amb quatre punts -seguits per situar el 73-81 a tres minuts i mig pel final. Un triple d’Heurtel ha acostat els blancs a sis punts a minut i mig pel final (78-84), i un triple de Causeur ha posat l’ai al cor al MoraBanc amb el 81-84 amb 43 segons encara per jugar-se, però Codi no volia remar i quedar-se sense premi. I ha seguit la seva exhibició amb una acció decisiva contra el gegant Tavares per tornar a donar aire a l’equip amb 23 segons per davant (81-86), i ha acabat sentenciat el partit amb dos tirs lliures pel 83-88 final.

Amb la victòria, a més de tallar la mala ratxa al campionat domèstic, l’equip es posa dos triomfs per sobre de les posicions de descens.

tracking