L'FC Andorra sotmet al Nàstic en una fantàstica primera part

Nieto, amb dos, i Marc Fernández, autors dels gols de l'equip tricolor

Manu Nieto, el millor jugador de l'Andorra amb dos golsNàstic Tarragona

L'FC Andorra ha aconseguit una solvent i còmoda victòria al Nou Estadi de Tarragona davant el Nàstic (0-3), en un partit resolt en una gran primera part. Marc Fernández, al minut 4 i de penal, ha obert el marcador, mentre que Manu Nieto, al minut 30 i de cap, al 33, ha arrodonit un triomf que acomoda els tricolors en la zona de play-off d'ascens a Segona A. L'autoritat de l'equip de Sarabia ha estat total, sobretot als primers 45 minuts, i han pogut, fins i tot, aconseguir una victòria encara més folgada, després que Hevel tingués una gran oportunitat i Eudald estavellés una pilota al pal en el segon acte. El proper partit dels tricolors tindrà lloc dissabte a les 17.00 hores davant l'Algesires a l'Estadi Nacional.