L'FC Andorra empata amb el Costa Brava (0-0)

Els tricolors han jugat amb deu des del minut 23

Hector Hevel protegeix la pilota davant d'un jugador del Costa BravaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra no ha pogut passar de l’empat sense gols contra el Costa Brava a l’últim duel de la primera volta. El matx ha estat ple d’infortunis pels tricolors, que han jugat amb deu des del minut 23, i han perdut a Marc Pedraza i Carlos Martínez per lesió.

Els tricolors han sortit monopolitzant la pilota, però les primeres ocasions han estat visitants, amb un tir de Cala que Josele ha pogut enviar a córner, i després amb una falta directa de Galindo. La lesió de Pedraza ha refredat per uns moments el duel, i Riverola ha tingut la primera pels tricolors amb una falta llunyana que ha atrapat Marcos sense problemes. El duel ha canviat als 23 minuts quan Riera ha vist una vermella directa per una falta sobre Nuha quan marxava sol cap a la porteria. L’equip d’Eder Sarabia semblava grogui, i ha intentat aguantar el temporal i refer-se com ha pogut fins que Marc Fernández, en dues ocasions, ha tingut el primer per l’Andorra, tot i que el duel ha arribat sense gols al descans.

A la represa, l'equip ha fet un pas endavant cap a la victòria, però sense gaire èxit, ja que els visitants estaven molt junts (a més de tenir un jugador més) i complicaven l’equip d’Eder Sarabia. Però no semblava el dia, i Carlos Martínez també s’ha lesionat, fet que ha tornat a deixar gelat a l'equip. Els tricolors han buscat el triomf al final, però el marcador no s’ha mogut i s'han hagut de conformar amb un punt.

tracking