El BC MoraBanc rep el Manresa obligat a guanyar

El MoraBanc rep la visita del BAXI Manresa, una de les sensacions de l’ACB, que posarà a prova el mal moment tricolor

El BC MoraBanc rep el Manresa obligat a guanyar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra afronta un nou duel clau amb la visita del Baxi Manresa al Poliesportiu (18.00 hores) en un duel contra un dels millors equips d’aquesta temporada, que examinarà el mal moment del conjunt tricolor, amb cinc derrotes consecutives. El duel no serà decisiu passi el que passi, però és innegable que està marcat en vermell al calendari i que té una importància més que transcendent, tot i que Ibon Navarro no va voler posar encara més pressió a l’equip de la que té i va assenyalar que “en quasi quatre anys no hem jugat cap partit que no sigui important, però és clar que necessitem ja no només una victòria, sinó tornar a sentir-nos bé sobre la pista, jugar amb alegria i recuperar la confiança i el ritme per fer el nostre bàsquet”.

L’empresa, però, no serà gens fàcil, i és que el BAXI Manresa arriba al Poliesportiu com una de les revelacions de la Lliga Endesa i amb el bitllet assegurat dimecres per disputar la Copa del Rei de Granada. Però més enllà dels excel·lents resultats, els catalans estan mostrant una gran imatge i un gran joc que fa que sembli més que complicat poder superar-los. Sobre el rival, Ibon Navarro va manifestar que “possiblement sigui dels equips que millor juguen de la Lliga ACB, i és impossible pensar que tot depèn de nosaltres”, i va afegir que “ara estem a les antípodes d’ells a nivell anímic, d’energia i confiança, quan els equips de Pedro Martínez juguen a bàsquet ho fan així, i m’espero el millor Manresa”, mentre que Moussa Diagne va assenyalar que “estan jugant molt bé i estan entre els quatre primers”.

Però més enllà del rival, tant Navarro com Diagne tenen clar que la clau passa pel MoraBanc i per recuperar l’essència perduda durant les últimes setmanes. “Mai he viscut una situació així des que soc aquí, i ara hem d’estar més junts que mai”, va asse­nyalar el pivot senegalès, mentre que el tècnic basc va afirmar que “hem de jugar a bàsquet, gaudir, estar junts i afrontar-ho amb la certesa i la confiança del que sabem fer”.

La Penya Tricolor i alguns jugadors de la base van fer una sorpresa a l’equip després de l’entrenament i van mostrar-los el seu suport al Poliesportiu. Precisament sobre l’afició, Diagne va afirmar que “sempre ha estat amb nosaltres i ara la necessitem més que mai”.

tracking