Sense opcions a Madrid (3-1)

L’FC Andorra perd 3-1 contra el filial blanc en un duel en què va mostrar la seva pitjor cara

Martí Vilà mou la pilota sota la mirada de Peter González.Reial Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va caure golejat 3-1 al camp del Reial Madrid Castella i va posar així el punt final a la ratxa de quatre victòries seguides a la Primera RFEF. El conjunt d’Eder Sarabia no va mostrar una bona versió i no va tenir cap tipus d’opció de sumar els tres punts, tot i un domini per moments que va ser totalment estèril, davant d’un filial madridista que semblava tenir ben apresa la lliçó per neutralitzar les virtuts dels tricolors i no deixar estar gens còmodes els jugadors del Principat.

Des de l’inici ja va semblar que no seria el dia per als tricolors, i és que el filial blanc no va permetre als del Principat fer el seu joc tot i que tampoc van generar ocasions clares més enllà d’un tir llunyà de Peter que va treure Ratti, i d’una internada d’Álvaro que va treure també el porter argentí. A l’FC Andorra li costava molt generar, i pràcticament del no-res els locals van avançar-se gràcies a Santos. Miguel Gutiérrez va posar una centrada des de l’esquerra que va arribar fins al segon pal, on el lateral va anotar l’1-0 davant la passivitat de la defensa tricolor. Lluny de reaccionar, més enllà d’un tir llunyà de Bover, el Madrid Castella va seguir sense deixar que els tricolors explotessin les seves virtuts i va eixamplar la diferència just abans del descans amb una rematada de cap d’Álvaro a la sortida d’un córner.

A la represa, la història no va canviar gaire, amb un domini estèril de l’FC Andorra, i amb el Madrid posant les ocasions clares. Eder Sarabia va moure la banqueta en busca d’una reacció que no va arribar i, de fet, va ser el filial blanc el que va tornar a marcar aprofitant una errada tricolor. Arribas va aprofitar una mala passada a la dreta per fer una gran jugada individual i deixar en safata el 3-0 a Miguel Gutiérrez, que només va haver d’empènyer la pilota. El tècnic tricolor va seguir fent canvis en busca d’una remuntada heroica, però l’únic apropament de l’FC Andorra va ser amb un cop de cap força desviat d’Eudald a la sortida d’un córner. El Castella, en canvi, esperava al darrere per sortir a la contra i va estar a punt de fer el quart després d’una acció d’Álvaro que Arribas va rematar a fora per ben poc, fins que Adri Vilanova va fer el gol de l’honor al 89 a la sortida d’un córner.

La lliga torna a aturar-se, i els tricolors rebran el 22 de gener el Costa Brava.

VESTIDOR

“ENS HA FALTAT UN PUNT COMPETITIU DESPRÉS DE L’ATURADA

Eder Sarabia. El tècnic de l'FC Andorra va arribar capcot a la sala de premsa després de la derrota a Madrid i va manifestar que, “veient el resultat, pot semblar que no hem fet un bon partit, i crec que hem portat el pes, però ells han estat superiors en els duels, les disputes, les segones jugades i en els aspectes determinants. A més, han defensat bé i han tret la seva qualitat en accions puntuals”. Va afegir que “crec que ens ha faltat un punt competitiu després de l’aturada”. L’entrenador basc va referir-se també a la situació en què queda l’equip i va assenyalar que “ens havíem marcat amb una creu aquest partit perquè estava entre les dues aturades i el volíem afrontar amb garanties, recordant l’equip que havíem estat els últims mesos, i marxo frustrat per això”.

tracking