El MoraBanc Andorra cau a Bilbao (74-71)

Els tricolors han sumat la desena derrota a l'ACB

El MoraBanc Andorra perd a BilbaoACB PHOTO / E DEL FRESNO

ElMoraBancAndorra ha sumat la tercera derrota seguida a l'ACBi desena en tota la temporada després de caure 74-71 a la pista delSurneBilbaoBasket. Els tricolors han anat a remolc durant quasi tot el partit, s'han acostat a la segona meitat i han tingut un triple per empatar, però no han pogut evitar la desfeta.

El duel ha arrencat amb els locals més endollats, aprofitant el baix encert en el tir dels tricolors, i les pèrdues, que han fet que el Bilbao arribés a marxar 15 punts amunt, en un duel que ha arribat 40-29 al descans. A la represa, elMoraBancha mostrat la seva millor versió liderada perClevinHannah (no havia anotat al descans, i ha acabat el tercer quart amb 17 punts) que ha fet que els homes d'IbonNavarro arribessin als deu últims minuts deu a sota (59-49).

Apoc a poc, elMoraBanc, tocat per les baixes després del brot de Covid, ha continuat remant, i s'ha arribat a posar només a dos punts (61-59) a cinc minuts pel final del partit. El Bilbao, però, ha tornat a obrir forat fins als set punts (66-59) després d'una cistella i un triple posterior a una pèrdua de MarioNakic. Els tricolors han buscat una última reacció, s'han situat a només un punt (72-71) a 18 segons pel final i han estat a punt de recuperar la pilota amb una bona defensa, tanmateix l'extricolorRafaLuzha anotat dos tirs lliures per marxar tres amunt. ElMoraBancha tingut una última possessió, així itot,el triple de Codi Miller-McIntyreno ha entrat.

ElMoraBancAndorra continuarà estant només una victòria per sobre de la zona de descens, tot i que els tricolors tenen dos duels pendents que van ser ajornats per la Covid. L'equip d'IbonNavarro rebrà diumenge vinent al Baskonia al Poliesportiu.